به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد حسینی روز سه شنبه در همایش ملی امامت، غدیر و مسائل عصر حاضر در دانشگاه مازندران افزود: فرهنگ غدیر یعنی پیوند انسانها با امامان معصوم (ع) و تبعیت از راه پیامبران و پیوند بین قرآن و اهل بیت، یک پیوند ناگسستنی است.
وی گفت: در سنت و سیره ائمه معصومین (ع) تصریح شده که ما می توانیم زندگی این بزرگواران را مورد مطالعه و سجایای اخلاقی را مورد استفاده قرار دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: آنانی که به کجراهه و بیراهه پا نهادند، جایگاه پیامبر و ائمه اطهار (ع) را درک نکرده و همواره بر این تصورند که پیامبر(ص) به عنوان یک شخصیت نخبه در مقطع خاصی از زمان بر جامعه حاکم بود و بعد از رحلت ، کسی جایگزین نخواهد شد.

بابلسر - خبرگزاری مهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسیدن بشر به سعادت جز از طریق ترویج فرهنگ غدیر امکان پذیر نیست.
کد خبر 1737510
نظر شما