محمد رئوفی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر ، هدف اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره) را توانمندسازی مدد جویان یاد کرد و افزود: این نهاد کسانی را توانمند می کند که از لحاظ فکری، عقلی، جسمی ظرفیتهای علمی بسیار بالایی دارند و تنها در مسائل اقتصادی فقیر هستند.
وی اظهار داشت: مدد جویان درصدد این هستند که خود کفا شده و به عزت و استقلال اقتصادی برسند.
استاندار زنجان گفت: در راستای توانمند کردن مدد جویان این نهاد نهایت تلاش را خواهد کرد همانطور که تاکنون نهایت تلاش خود را در این عرصه داشته است و این نهاد با ثبات در مدد جویان عملکرد خود را نشان داده است.
رئوفی نژاد به حوزه اشتغال و آموزش و مهارت در این نهاد اشاره کردو افزود : قبل از دولت نهم و دهم در استان برای 4 هزار و 307 نفر اشتغال ایجاد شده بود و در دولت عدالت محوربرای 11 هزار و 718 نفر با15.4 دهم میلیارد تومان فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی در ادامه گفت: تسهیلات قرضالحسنه قبل از دولت نهم و دهم در استان زنجان به 15 هزار و 587 نفر با 3.1 دهم میلیارد تومان پرداخت شده بود که که در دولت نهم و دهم به 22 هزار و 75 نفر با اعتبار5.8 دهم میلیارد تومان افزایش داشته است.
استاندار زنجان یاد آور شد: قبل از دولت نهم به 11 هزار و 127 واحد با 2.4 دهم میلیاد تومان اعتباربرای ساخت مسکن به مدد جویان این نهاد پرداخت شد که در دولت نهم و دهم به 14 هزار و 279 واحد مسکونی با 19.1 دهم میلیارد تومان اعتبار پرداخت شده است.
نظر شما