به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در حاشیه جلسه روز یکشنبه علی لاریجانی از نمایشگاه آشنایی با عملکرد و دستاوردهای ورزش جانبازان، معلولین، نابینایان و کم بینایان که در محل کریدور مجلس به نمایش درآمده بود، بازدید کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بنده در دو مقطع خدمت عزیزان ورزشکار پارالمپیک در تهران و قم رسیدم.
وی تاکید کرد: همت و اراده ورزشکاران پارالمپیک باعث شد روحیه و انگیزه ای در کشور بوجود آید.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ورزشکاران جانباز و معلول نشان دادند که افرادی که به هر حال نقصی دارند خللی در اراده هایشان ایجاد نشده بلکه اراده و انگیزه ای چند برابر دارند.
لاریجانی ادامه داد: این افراد در بازی های المپیکی نقش موثری داشتند و معدل مدال های آنها از معدل کل مدال های کاروان ایرانی بالاتر بود و این امر بیانگر این است که جانبازان و معلولان از اعتمادبه نفس قابل توجهی برخوردار هستند.
رئیس مجلس شورای اسلامی نمایشگاه مجلس را گوشه ای از نمایش اراده ورزشکاران و جانبازان خواند و گفت: برای نمایندگان مفید است که در حین تردد در مجلس از این نمایشگاه و توانایی های این عزیزان بازدید داشته باشند.
وی در خصوص تفکیک بودجه کمیته پاراالپیک و تایید اساسنامه آن افزود: این مساله هم اکنون در کمیسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی و پیگیری است.
نظر شما