پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۲۸

در حاشیه "72 بغض بوم"/

چهارمین سوگواره ادبی بغض واژه در تبریز برگزار می شود

چهارمین سوگواره ادبی بغض واژه در تبریز برگزار می شود

تبریز – خبرگزاری مهر: مسئول آموزش و پژوهش و برنامه ریزی حوزه هنری آذربایجان شرقی از برگزاری چهارمین سوگواره ادبی بغض واژه در حاشیه همایش 72 بغض بوم در تبریز خبر داد.

جواد کریم نژاد در گفتگو با خبرنگار مهردر تشریح این همایش گفت: سوگواره ادبی بغض واژه با حضور شاعران و شیفتگان اهل بیت برگزار می شود که از جمله ویژه برنامه های عاشورایی حوزه هنری آذربایجان شرقی است که در حاشیه سوگواره 72 بغض بوم برپا می شود.

وی هدف از برپایی این سوگواره را بستر سازی در حوزه ادبیات برای تبیین پیام عاشورا عنوان کرد و گفت: در این همایش از شاعران و مداحان اهل بیت دعوت شده و علاقه مندان می توانند در این سوگواره شرکت کنند.

کریم نژاد افزود: سوگواره ادبی بغض واژه دوم آذر همزمان با هفت محرم در محل مجتمع سینما قدس از ساعت 18 تا 20 برگزار می شود.

سوگواره 72 بغض بوم در روز تاسوعای حسینی و برنامه های جانبی آن همچون سوگواره ادبی بغض واژه با همکاری و مشارکت خبرگزاری مهر در تبریز برپا می شود.
 

کد خبر 1740681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha