پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۰۵

حاتمی در گفتگو با مهر:

بوستان 29 هکتاری در پردیسان قم احداث می‌شود

بوستان 29 هکتاری در پردیسان قم احداث می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: شهردار منطقه هشت قم گفت: برای گسترش فضای سبز در منطقه پردیسان و همچنین در راستای ایجاد لکه سبز در این منطقه، بوستان 29 هکتاری در پردیسان ایجاد خواهد شد.

موسی حاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: توجه به فضای سبز در دستور کار شهرداری منطقه پردیسان قرار دارد و از این رو در تلاش هستیم تا با همه توان در گسترش فضای سبز بکوشیم.

وی بیان داشت: احداث فاز دوم بوستان شهدای گمنام یکی از این طرح‌ها است که عملیات اجرایی آن آغاز شده و تجهیز کارگاه نیز انجام شده است.

شهردار منطقه هشت قم افزود: این بوستان در جوار مقبره شهید گمنام منطقه پردیسان احداث خواهد شد که تا چند ماه آینده عملیات اجرایی آن به پایان می‌رسد.

حاتمی گفت: علاوه بر آن بوستان 29 هکتاری نیز در سمت راست بلوار دانشگاه ایجاد خواهد شد تا آن فضا هم سبز شده و هم از وضع نامناسبی که دارد رهایی پیدا کند.

وی عنوان داشت: در حال حاضر عملیات اجرایی 10 هکتار از این بوستان آغاز شده و تمامی درختان نیز به صورت جنگلی کاشته شده تا مقاومت بیشتری داشته باشند.

شهردار منطقه هشت قم همچنین در خصوص طولانی شدن عملیات اجرایی بهسازی بلوار دانشگاه گفت: با توجه به اینکه در این بلوار در چند جبهه در حال فعالیت هستیم، کار بهسازی این بلوار مقداری طولانی شده و امیدواریم عملیات این طرح به زودی به پایان برسد.

وی تصریح کرد: در آن بلوار عملیات احداث پیاده روها، جابجایی تیرهای چراغ برق، اتصال به بلوار شهروند و برخی عملیات عمرانی دیگر در دستور کار است تا بتوانیم شرایط مطلوب را برای همشهریان ایجاد کنیم.
 

کد خبر 1740714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha