مجري طرح كارون 3 در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت :مقرر شده بود در سال گذشته مبلغ 17 ميليارد تومان تسهيلات تكليفي از سوي بانكهاي تجارت و ملت به اين سد اختصاص يابد كه عليرغم سير مراحل اداري اما هنوز اين تسهيلات در اختيار شركت توسعه منابع آب و نيرو قرار نگرفته است .
وفا تابش اضافه كرد : براي ساخت طرح كارون 3 ازآغاز تاكنون 653 ميليارد تومان هزينه شده است .
وي گفت : مجموع ديون كارون 3 نيزدرحدود 28 ميليارد تومان است .
عضو هيات مديره شركت توسعه منابع آب و نيروبا اشاره به عملكرد طرح كارون 3 اظهارداشت : از زمان افتتاح طرح كارون 3تاكنون 48 هزار مگاوات ساعت برق و 6/4 ميليارد متر مكعب آب تنظيم شده است .
وي خبر از بهره برداري دو واحد از نيروگاه كارون 3 داد و گفت : دو واحد ديگر از 8 واحد نيروگاه كارون 3 تا تيرماه آينده راه اندازي مي شود .
وي افزود : بعد از اين دو واحد نيز هر 3 ماه يك واحد از نيروگاه به بهره برداري مي رسد .
مجري طرح كارون 3 در گفت وگو با مهر :
كارون 3 با كمبود اعتبارات مالي مواجه است//سيستم بانكي 17 ميليارد تومان از تسهيلات كارون 3 را پرداخت نمي كند
كارون 3 به دليل عدم پرداخت تسهيلات تكليفي از سوي بانكهاي تجارت و ملت با كمبود اعتبار مواجه شده است .
کد خبر 174197
نظر شما