پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۱۷

پیرو:

یک میلیارد و 150 میلیون ریال زکات از شهرستان سرپل ذهاب جمع آوری شد

یک میلیارد و 150  میلیون ریال زکات از شهرستان سرپل ذهاب جمع آوری شد

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: فرماندار سرپل ذهاب گفت: در نیمه نخست سال جاری بیش از یک میلیارد و 150 میلیون ریال زکات از 50 روستای شهرستان سرپل ذهاب جمع آوری شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، میرزا مراد پیرو در جلسه زکات شهرستان گفت: سال گذشته بالغ بر 130 میلیون تومان زکات جمع آوری شد و این رقم در نیمه نخست سال جاری به یک میلیارد و 150 میلیون ریال رسید.

وی افزود: برای همگانی کردن زکات باید با تلاش و جدیت برنامه ریزی شود و با استفاد از جلسات مختلف در ستاد و مساجد شهر و روستا در این مسیر حرکت کنیم.

پیرو ادامه داد: اعضای ستاد زکات شهرستان با تشکیل جلسات اهداف و برنامه های آینده این ستاد را مورد بررسی قرار می دهند.

در ادامه این نشست امام جمعه سرپل ذهاب گفت: زکات از مهمترین کارهاست و به عنوان پشتوانه مالی برنامه های اجتماعی در اصلاح ساختار جامعه و تطهیر زندگی، تزکیه نفوس و تالیف قلوب مردم نقش بسزایی دارد.

حجت الاسلام مجید صفدری تصریح کرد: زکات از نظر شرع، بعنوان یکی از فروع دین، بیرون کردن اندازه معینی از مال، که به حد نصاب رسیده باشد و دادن آن به مستحقان و بدین نام نامیدن به امید برکت یافتن و یا برای پاکیزه کردن نفس یا نمو دادن به خیرات و برکات است.

صفدری با اشاره به جایگاه رفیع پرداخت زکات و هم ردیف بودن آن با اقامه فریضه نماز، ترویج آن در میان مردم را باعث رونق و شکوفایی در همه بخش های جامعه بویژه بعد اقتصادی دانست و اظهار داشت: به موازات آیات قرآن کریم، نقش پر رنگ پرداخت زکات را می توان در احادیث و روایات ائمه معصومین نظاره کرد که همواره این فریضه را در راس وظایف یک مسلمان واقعی برشمرده اند.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و دبیـر ستاد زکات شهرستان سرپل ذهاب هم در این جلسه گفت: در بحث فرهنگ سازی زکات اقدامات خوبی انجام شده است

جبار پرنو افزود: عمده زکات جمع آوری شده مربوط به زکات حقیقی (واجب) بوده و از کل مبالغ جمـع آوری شده زکات در سال گذشته، 90 درصد به پروژه های عمرانی همان مناطق تخصیص یافته و بخشی نیز میان محرومین تقسیم شده است.
 

کد خبر 1743726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha