پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ فروردین ۱۳۸۴، ۲۲:۰۳

آيت الله نوري همداني در پيامي به همايش دختران زيتون :

عمليات استشهادي مردم مظلوم فلسطين جهاد در راه خداست// جهاد مقدس زنان شهادت طلب فلسطيني بسيار اعجاب انگيز است

آيت الله نوري همداني عصر امروز در پيامي به همايش دختران زيتون كه در تالار سيد الشهداي تهران برگزار شد، با بيان اين كه عمليات استشهادي مردم مظلوم فلسطين جهاد در راه خداست تاكيد كرد : جهاد مقدس زنان شهادت طلب فلسطيني بسيار اعجاب انگيز و وصيت نامه هايشان تحسين برانگيز است.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" در اين پيام كه توسط سخنگوي ستاد پاسداشت شهداي نهضت جهاني اسلام قرائت شد آمده است : تاريخ هيچ قومي در جهان مانند تاريخ صهيونيست ها سياه و تاريك نيست و در ميان پرونده هاي جنايتكاران عالم پرونده اي ننگين تر از پرونده صهيونيست ها وجود ندارد و هيچ سند معتبري نيز مانند قران مجيد جنايت ها و انحرافات آنان را شرح نداده است.

از ديدگاه قرآن حكيم صهيونيست ها جماعتي هستند كه عملكرد آنها در طول تاريخ ، كفر و عناد در برابر آيات خدا، تكذيب و كشتن پيغمبران، تهمت و افترا بستن به نيكان و پاكان، قساوت قلب، خيانت، تحريف كتاب خدا، تحريم واقعيات و حقائق فريب افكار، حرص و ولع شديد به ماديات، ادعاهاي واهي، لجاجت و عناد و در يك كلمه پيشبرد اهداف ضد بشري با زر و زور و تزوبر و پيمان‌شكني و جبهه‌گيري در برابر مصلحان و بهم زدن امنيت و آسايش بوده است.

آيت الله نوري همداني در اين پيام مي افزايد : تاريخ هيچ قومي در جهان مانند تاريخ صهيونيست ‌ها سياه و تاريك نيست و در ميان پرونده‌هاي جنايتكاران عالم پرونده ‌اي ننگين ‌تر از پرونده صهيونيست ها وجود ندارد و هيچ سند معتبي نيز مانند قرآن مجيد جنايت‌ها و انحرافات آنان را شرح نداده است.

وي با بيان اينكه مي ‌دانيم كه بيش از 50 سال است كه قدرتهاي استكباري انگليس و آمريكا دولت صهيونيزم را به منظور جلوگيري از گسترش نفوذ اسلام و براي داشتن يك پايگاه امپرياليستي در خاورميانه به وجود آورده ‌اند، تصريح كرد : صهيونيست‌ها براي اين منظور ملت فلسطين را با حيله و تزوير و كشتار و جنايت از خانه‌ها و كاشانه‌هاي خود آواره كردند و از هيچگونه جنايتي نسبت به آنها خودداري كردند. در تمام اين مدت مردم قهرمان فلسطين و مسلمانان با اسرائيل غاصب در نبرد بوده‌اند، ولي غالباً اسرائيل به واسطه پشتيباني قدرتهاي استكباري كه در اس آنها آمريكا قرار دارد در موضع قدرت و برتري و مسلمانان در موضع ضعف و شكست بوده‌اند.

اين مرجع تقليد با تاكيد بر اينكه در طول اين مدت سران دولت‌هاي اسلامي نوعا براي حفظ مقام و منافع خود عملا تن به سازش و تسليم در برابر رژيم غاصب دادند و آبرو شرف و عزت ملت ‌ها را در پيشگاه مستكبران قرباني كردند، در اين پيام افزود : به همين دليل به ناچار توسط ملت فلسطين شيوه نظامي عمليات استشهادي به عنوان راهبردي ‌ترين نوع مبارزه انتخاب شد. شيوه ‌اي كه هر چند جهان غرب كه همه چيز را با عينك مادي و منفعت طلبي مي ‌نگرد آنرا عمليات انتحاري مي‌داند، ولي مسلمانان با تكيه به مكتب اسلامي خود، عمليات استشهادي را يك نوع جهاد و شهادت در راه خدا دانسته و آن را با صدق و اخلاص خود انتخاب كرده‌ اند.

در ادامه پيام آمده است :  جهان شاهد بود كه شيعيان جنوب لبنان با تكيه بر عمليات استشهادي سرانجام موفق شدند كه براي نخستين بار در تاريخ حيات رژيم صهيونيستي ارتش اين رژيم اشغالگر را شكست داده از مملكت خود بيرون برانند و به دنبال آن با آغاز انتفاضه دوم موج عمليات استشهادي جوانان فلسطين رژيم خونخوار صهيونيستي سر تا پا مسلح را به لرزه در آورد و خواب و استراحت را از چشمان آنها و پشتيبانان آنها يعني سردمداران كاخ سفيد ربوده و آينده تاريك وسهمگيني را براي رژيم اشغالگر ترسيم كرد.

اين پيام مي افزايد : آزاديخواهي و غيرت اسلامي در خطه فلسطين قهرمان به آنجا رسيده كه مادري پس از آنكه چهار فرزند خود را به وادي استشهادي مي‌فرستند، سرانجام خود او نيز سلاح آتشين را بر خود مي‌بندد و به صفوف دشمن حمله مي‌برد تا تكه تكه‌هاي بدون او فرياد مظلوميت يك ملت آواره و مظلوم را به گوش جهانيان برساند و بالاخره اين جهاد استشهادي است كه رژيم صهيونيستي را كلافه كرده است.

آيت الله نوري همداني با تاكيد بر اينكه طبق آمار رسمي كه توسط اين رژيم بيان شده است 80 درصد تلفات وارده بر صهيونيست‌ها طي انتفاضه الاقصي ناشي از عمليات استشهادي بوده، افزوده است: شگفت‌تر در عين حال تحسين برانگيزتر اين است كه در اين ميان، تعدادي دختران شهادت‌طلب و يك مادر 22 ساله با دو فرزند خردسال وجود دارد.

در بخش ديگري از اين پيام آمده است : جاي تاسف است كه در كنار اين همه ايثار و گذشت و توكل و فداكاري در راه كرامت انسانها و دفاع دشمنان اسلام، جمعي از فريبكاران و چپاولگران اين عمل شجاعانه را با نام تروريزم عنوان و محكوم مي‌كنند ولي آن حماسه آفرين تاريخ و بت شكن شجاع و فقيه زمان شناس و شجاع كه خون حيدر كرار درگهاي بدن او مي‌جوشيد و صلابت كلامش يادآور خطبه‌هاي نهج البلاغه اميرمومنان عليه السلام بود يعني امام خميني عمليات شهادت طلبانه را جهاد پرفضيلت مي‌دانست.

اين مرجع تقليد افزود:  از آنجا كه مردم مظلوم فلسطين اين سرزمين كه قلب تپنده اسلام و متعلق به همه مسلمانان جهان است، در برابر ارتش تا دندان مسلح اسرائيل كه مورد حمايت فوريتهاي استكباري چون آمريكا و همفكران آنهاست قرار گرفته‌اند و براي احقاق حق خود جز انتفاضه و عمليات استشهادي راه ديگري ندارند، عمليات استشهادي آنها جهاد در راه خدا است و شهيدان اين راه مقدس در جوار رحمت الهي قرار مي ‌گيرند.

آيت الله نوري همداني در پايان اين پيام تاكيد كرد : بزگداشت و تكريم شهدا، به ويژه زنان با فضيلتي كه با عمليات استشهادي، مرگ توام با شهادت را شجاعانه بر زندگي زير سلطه مستكبران ترجيح دادند، بسيار شايسته است كه اينان از افتخارات اسلامند و جهاد مقدس آنها بسيار اعجاب انگيز و وصيت نامه هايشان تحسين برانگيز است.

کد خبر 174416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha