پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آبان ۱۳۹۱، ۲۱:۰۳

نجات هزار حادثه دیده از سیلاب/11 روستا دچار سیل و آب گرفتگی شدند

نجات هزار حادثه دیده از سیلاب/11 روستا دچار سیل و آب گرفتگی شدند

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از نجات یکهزار نفر از متاثرین و حادثه دیدگان وقوع سیل و آبگرفتگی در سه شهرستان یاسوج، گچساران و سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین درخشان با اعلام این خبر افزود: در پی وقوع سیل و آبگرفتگی در سه شهرستان یاد شده استان کهگیلویه و بویراحمد، 11 روستا دچار سیل و آب گرفتگی شدند.

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: بر اثر وقوع سیل و آبگرفتگی در 11 روستا یاد شده هشت گروه تخصصی امداد و نجات در سیلاب و بقا در آب شامل 50 امدادگر اعزام سریع به مناطق یاد شده اعزام و هم اکنون به منظور ارائه خدمات امدادی مناسب در منطقه حضور دارند.

درخشان با بیان اینکه امدادگران از 396 واحد مسکونی با استفاده از 6 موتور پمپ و لجن‌کش، آب را تخلیه کرده‌اند، گفت: با یک برنامه ریزی عملیاتی از سوی گروه های امدادرسان و به منظور ارائه خدمات اسکان و تغذیه اضطراری به آسیب دیدگان و متاثرین از سیل و آب گرفتگی در مناطق یاد شده اقلام زیستی همچون پتو، موکت، نایلون، کنسرو، برنج و حبوبات میان آنان توزیع شد.
 

کد خبر 1744215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha