به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محمدی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در استانداری اظهار داشت: همه باید خود را برای تغییر و تحولات آماده کرده چرا که تغییرات مدیریتی در سیستم های سازمانی به منزله ضعف و خطاِ مدیری نیست.
وی اظهار داشت: تغییر مدیریت ها و تحولات در سازمان اوقاف و امور خیریه متدوال بوده و سبب رشد و تعالی فعالیت سازمانی در اوقاف و امور خیریه می شود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه دستگاه وقف به صورت روزانه برای احقاق حقوق واقفان به صورت شرعی اقدام می کنند، تصریح کرد: این حقوق برای نیات واقفان صورت می گیرد.
محمدی با بیان اینکه عمران و آبادی بقاع متبرکه با تاکید مقام معظم رهبری تسریع یافته است، یادآور شد: باید این اماکن مقدس به قطب های فرهنگی کشور تبدیل شود.
وی با تاکید بر ترویج فعالیت های قرآنی و دینی در امامزادگان، اظهار داشت: فعالیت های دینی، وقفی و ارزشی در استان علویان تبرستان باید بیشتر باشد.
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه شاهد رشد و نمو فعالیت های اوقافی در مازندران هستیم، اظهار داشت: مردم ولایی و علوی تبار استان، ارادتمند اهل بیت هستند.
محمدی با تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان، خواستار احیا و ترویج فرهنگ وقف بین مومنان و خانواده ها در ماه محرم الحرام شد.
سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران نیز در سخنانی با قدردانی از خدمات سهرابی مدیرکل قبلی اوقاف و امور خیریه مازندران، اظهار داشت: منش و خصلت این مدیر ولایی باید در بین مدیران استان تسری یابد.
وی با بیان اینکه محرم پشتوانه انقلاب اسلامی بوده و امام (ره) این انقلاب عظیم، انسان ساز و رهایی بخش را که پشتوانه استقلال و آزادی ما بوده راهبری کردند، اظهار داشت: امروز بر سر سفره معارف و ایثار و فداکاری اباعبدالله الحسین و اولاد این امام همام، فیض می بریم.
طاهایی گفت: اهمیت موقوفات در اسلام ناب محمدی تاکید جدی شده و در استان علویان تبرستان باید تقویت شود.
استاندار مازندران به وجود امامزادگان در استان اشاره کرد و گفت: این استان ولایی در ردیف استانهای برتر کشور از حیث تعداد امامزادگان و بقاع متبرکه کشور است.
وی بیان داشت: مسئولان باید خود را خادمان و سربازان وقف بدانند و برای احیا اسلام و معنویت دینی از طریق سنت وقف تلاش کنند.
در این مراسم ضمن تقدیر از حجت الاسلام سیف الله سهرابی در دوران تصدی مسئولیت، حجت الاسلام ستار علیزاده به سمت سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران منصوب شد.
علیزاده پیش از این رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رشت بوده است.
نظر شما