پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۸۲، ۱۹:۱۷

سازمان امنيت كل رژيم اسراييل اعلام كرد

242 عمليات شهادت طلبانه فلسطينيان از آغاز انتفاضه دوم تاكنون

242 عمليات شهادت طلبانه فلسطينيان از  آغاز  انتفاضه دوم تاكنون

سازمان امنيت كل رژيم صهيونيستي (شاباك ) آمار رسمي عملياتهاي شهادت طلبانه رزمندگان فلسطيني بر ضد صهيونيستها را از هنگام شعله ورشدن انتفاضه دوم در سپتامبر 2000 تا كنون ، 242 عمليات اعلام كرد كه اكثر آن را جنبش حماس بر عهده داشته است .

به گزارش خبرگزاري مهر ، سايت اينترنتي صهيونيستي يديعوت آحرونوت امروز جمعه به نقل از سازمان امنيت كل اين رژيم (شاباك ) نوشت : تحقيقات صورت گرفته توسط  بخش عربي شاباك نشان مي دهد كه گروههاي فلسطيني از هنگام آغاز انتفاضه در 28 سپتامبر 2000  ميلادي اقدام به اجراي 242 عمليات انتحاري (شهادت طلبانه ) كرده اند .
مبارزان فلسطيني موفق شده اند در 124 مورد از اين گونه عمليات ها ، بمبهايي را در اماكن مختلف اسراييل ( مناطق اشغالي 1948) منفجر كنند.
گزارش ارائه شده از سوي شاباك اسراييل نشان مي دهد كه جنبش مقاومت اسلامي فلسطين "حماس" با 89 مورد  عمليات شهادت طلبانه در صدر اين آمار قرار داشته و پس از آن ، جنبش جهاد اسلامي با 59 ، جنبش فتح با 58 و جبهه خلق براي آزادي فلسطين با 8 عمليات شهادت طلبانه در رتبه هاي بعدي قرار دارند .
بر پايه اين گزارش ، هويت عاملان 24 عمليات انتحاري (شهادت طلبانه ) و وابستگي آنها به گروه هاي فلسطيني موجود مشخص نشده است .
بر اساس اين گزارش آماري ، نكته جالب اين است كه عمليات شهادت طلبانه از سوي جنبش هاي فتح كه رياست آن را ياسر عرفات رييس تشكيلات خودگردان فلسطين برعهده دارد به عمليات شهادت طلبانه جنبش جهاد اسلامي نزديك شده است .
اين گزارش نشان مي دهد كه شماري از دختران مبارز فلسطيني عضو جنبش فتح نيز چند عمليات انتحاري (شهادت طلبانه ) بر ضد اسراييل انجام داده اند.

کد خبر 17458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha