پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۵۳

واعظی:

مجالس عزاداری امام حسین(ع) عامل اتحاد مسلمین است/ حضور پررنگ همیاران محرم برای برقراری امنیت

مجالس عزاداری امام حسین(ع) عامل اتحاد مسلمین است/ حضور پررنگ همیاران محرم برای برقراری امنیت

بیرجند - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بر همکاری هیئت های مذهبی با پلیس در ایام عزاداری امام حسین(ع) تاکید کرد و گفت: برگزاری مجالس عزاداری امام حسین(ع) عامل اتحاد مسلمین است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ خلیل واعظی ظهر یکشنبه در جمع روسای هیئت های مذهبی استان با اشاره به اینکه بر پا داشتن مجالس امام حسین(ع) همچون حج ابراهیمی عامل اتحاد سیاسی و اجتماعی مسلمانان است، بیان کرد: با پول و امکانات مادی دشورا است این چنین مجالسی بتوانیم بر پا کنیم.

 وی با بیان اینکه راز و رمز این تجمع و جمعیت برای امام حسین(ع) در هدف قیام عاشورا است، ادامه داد: عوامل متعددی در جاودانگی حادثه کربلا دخیل و موثر هستند.

 وی اراده حکیمانه الهی را یکی از عوامل موثر در جاودانگی حادثه کربلا دانست و گفت: اگر خواست خداوند نبود  این طور حادثه کربلا جاودانه نمی شد.

 وی تصریح کرد: حقانیت، اخلاص، فداکاری، ایثار و گذشت شهدای کربلا از دیگر علل جاودانگی قیام عاشورا و حادثه کربلا استو.

 فرمانده انتظامی خراسان جنوبی اهداف والای امام حسین برای برپایی این قایام را از دیگر عوامل موثر ذکر کرد و ادامه داد: هدف از برگزاری آیین های عزاداری امام حسین (ع) در ماه محرم باید زنده نگه داشتن اهداف آن حضرت باشد.

سرهنگ واعظی عنوان کرد: چرایی عزای امام حسین(ع) را باید در مهر و محبت به امام حسین(ع) بجوئیم.

وی با بیان اینکه غم چهره درعزای امام حسین(ع) با دیگر غم ها متفاوت است، تصریح کرد: امروز باید یک بازنگری در نحوه برگزاری مراسمات داشته باشیم.

 وی با بیان اینکه باید سعی شود در برپایی عزاداری ها مشکلات برای شهروندان به وجود نیاید، گفت: نیروی انتظامی مسئول امنیت مردم است و برای برقراری این امنیت همکاری دو طرفه از سوی مسئولان هیئت های مذهبی نیز در برگزاری عزادری ها وجود داشته باشد.

سرهنگ واعظی عنوان کرد: امنیت دسته های عزاداری در ماه محرم و ایجاد نظم شهر در زمان حرکت آنها از وظایف اصلی پلیس است که برای موفقیت در انجام این وظیفه برنامه های مدونی در دستور کار قرار دارد.

وی به حضور همیاران محرم در دسته های عزاداری اشاره کرد و افزود: استفاده از حضور پرتوان همیاران محرم در هیئت ها را یکی از مهمترین برنامه های برقراری امنیت دسته های عزاداری در ماه محرم است.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان داشت: مردم اطمینان داشته باشند که با تمام توان و تلاش امنیت و آرامش را برای آنها برقرار و حفظ خواهیم کرد.

کد خبر 1746803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha