به گزارش حبرنگار مهر، حجتالاسلام غلامعلی قدیریان عصر یکشنبه در نشست خبری خود در محال اداره اوقاف شهرستانهای ورامین و پیشوا افزود: طرح "بصیرت عاشورایی" با هدف شناساندن فرهنگ شهادت و ایثارگری به آحاد جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان در سراسر کشور اجرا می شود.
وی بیان داشت: در شهرستان ورامین نیز این برنامه در 18 بقعه متبرکه با حضور علما و مداحان اهل بیت(ع) با محوریت تبیین قیام امام حسین(ع) برگزار می شود.
قدیریان ادامه داد: این مراسم در امامزادگان جعفر(ع)، عبدالله(ع) عسگرآباد و سیدفتحالله(ع) با حضور حجج الاسلام حائری، بابایی و ریاحی و مداحی طالبی، جنیدی، امیرمهریه، غلامرضا رجبشاهی و سیدمحسن احمدی برگزار می شود.
وی اظهار داشت: همچنین در امامزادگان کوکب الدین(ع)، عبدالله(ع) جلیلآباد، بی بی زبیده(س)، ابراهیم(ع) با سخنرانی حجج الاسلام شریعتی، عارفی، خانجانی و هاشمی و با مداحی نیما تاجیک، علی شستی، قشقایی و حسن علیزاده برگزار می شود.
قدیریان افزود: در امامزادگان عون(ع)، اسحاق و موسی(ع)، عبدالله(ع) داودآباد، مرحوم و مظلوم با سخنرانی حجج الاسلام انتظاری، حدادیان، سیدیحیی محمدی و افشار و مداحی حسین اردستانی، مقاری، سیدمجید خدام و شیبانی خواهد بود.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ورامین یادآور شد: در مرقد امامزادگان شاه حسین(ع)، هفت جوبه(ع)، سکینه بانو(س)، سلیم(ع) نیز با سخنرانی حجج الاسلام سعیدی، مجتبی فدایی و سوری همراه با مداحی عبدالله میررجب، علیرضا رستمی و مهدی تاجیک نیز این مراسم برگزار می شود.
وی در پایان یادآور شد: این مراسم در امامزادگان قاسم(ع)، دوتن(ع)، طاهر و مطهر(ع) با سخنرانی حجج الاسلام شیرکوند، مرادی و محسنزاده و مداحی حامد کنگرلو، خانی و مغاری همراه خواهد بود.
نظر شما