به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل طاهرخانی ظهر دوشنبه در همایش روحانیون و مبلغین شهر آبگرم با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به برکت ماه محرم و نهضت عاشورا پایدار مانده است اظهارداشت: شکست ناپذیری انقلاب اسلامی ایران در عرصه های مختلف به برکت تاسی این انقلاب از نهضت عاشورا است.
وی، با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه ها و تنگناهای مختلف به عشق امام حسین (ع) و قیام خونین اش به سلامت از آنها عبور کرده است افزود: در دوران جنگ تحمیلی رزمندگان اسلام با بهره گیری از فرهنگ عاشورایی کمر دشمن را شکستند.
طاهرخانی به نقش روحانیت در عرصه های مختلف اشاره کرد و یادآورشد: روحانیت در عرصه های مختلف توانسته است دارای اثرگذاری های لازم در طول تاریخ باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین به تحریم توتون و تنباکو توسط میرزای شیرازی اشاره و تصریح کرد: در آن زمان نیز روحانیت توانست کشور را از بحران نجات دهد.
وی انقلاب اسلامی ایران را ثمره مدیریت صحیح امام خمینی (ره) دانست و بیان کرد: هم اکنون نیز کشور با درایت حکیمانه مقام معظم رهبری مسیر رشد و تعالی خود را می پیماید و از گذرگاههای مختلف به سلامت عبور می کند.
نظر شما