پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۳۶

شفیعی با مهر مطرح کرد:

البرز انتهای جدول سرانه کتابخانه‌ای کشور/3میلیون جمعیت و 60 کتابخانه‌عمومی

البرز انتهای جدول سرانه کتابخانه‌ای کشور/3میلیون جمعیت و 60 کتابخانه‌عمومی

کرج - خبرگزاری مهر: معاون مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان البرز با اشاره به جمعیت 3 میلیونی البرز و وجود تنها 60 کتابخانه عمومی در استان، گفت: استان البرز در جدول کشوری سرانه های کتابخانه ای در پایین ترین رتبه قرار دارد.

ناصر شفیعی در گفتگو با خبرنگارمهر، درباره رتبه سرانه های کتابخانه ای البرز در کشور اظهار داشت: با توجه به مسائل جمعیتی این استان و وجود 60 کتابخانه عمومی، در رتبه کشوری در انتهای جدول قرار داریم.

وی افزود: با این وجود راهکارهایی برای ارتقای این جایگاه از سوی مسئولان امر دیده شده است که بهره گیری از ظرفیت های خیرین یکی از آن موارد است.

معاون اداری مالی اداره کل کتابخانه های عمومی استان البرز عنوان کرد: تاکنون بالغ بر 30 هزار جلد کتاب اهدا شده که در کل نسبت به سال گذشته 36 درصد افزایش در حوزه تعداد کتاب را داشته ایم.

وی ادامه داد: از دو سال گذشته تا به اکنون با همت مسئولان فضاهایی برای ساخت زمین در استان و شهرستانها دیده شده است که به تنهایی و حتی با کمک بخش خصوصی نیز نمی توان ساخت آنها را آغاز کرد؛ دراین راستا نیاز است تا از طریق بخش دولتی و تملک و دارایی بخشی از هزینه های ساخت تامین شود.

شفیعی گفت: در شهرستانهای استان نیز 6 پروژه کوچک در کردان، تنکمان، طالقان و ماهدشت دیده شده است  اما هنوز به آن استاندارد لازم نرسیده ایم.

وی در پایان به جشن های مختلف، برگزاری نمایشگاه های متعدد کتاب، تجلیل از کتابداران نمونه و ...اشاره کرد و افزود: همه این برنامه ها در هفته کتاب و کتابخوانی برای تذکر به  مسئولان و عموم مردم بود تا نگاه خود را به کتابخانه ها تقویت کنند.

کد خبر 1749278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha