پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۰

گروههای صلح طلب انجام دادند ؛

تظاهرات ضد صهیونیستی در کره جنوبی/ حملات هیتلرگونه را متوقف کنید

تظاهرات ضد صهیونیستی در کره جنوبی/ حملات هیتلرگونه را متوقف کنید

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق اسیا: دهها تن از گروههای صلح طلب و حقوق بشرکره جنوبی در اعتراض به کشتار مسلمانان غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی در مقابل سفارت این رژیم در سئول دست به تجمع اعتراض آمیز زدند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از خبرگزاری شینهوا ، این گروه ها با دردست داشتن پلاکاردها و سردادن شعارهای  اعتراضی، خواهان توقف فوری حملات ددمنشانه علیه مردم بی دفاع فلسطین شده اند.

همچنین براساس اخبار منتشره در برخی از سایت ها و وبلاگ های حامی صلح، انجمن های فرهنگی، حقوق بشری و  ضد جنگ فعال در کشور کره جنوبی نظیر انجمن نانوم، مرکز صلح و طرفدار خلع سلاح و گروه طرفدار صلح در فلسطین و همچنین سایر گروههای طرفدار صلح در این تجمع اعتراض آمیز شرکت کرده و خواهان توقف حملات موشکی و لغو محاصره در این منطقه شدند.

خاطر نشان می سازد، این تجمع با سانسور خبری رسانه های اصلی این کشور قرار گرفت و صرفا برخی از سایت ها و وبلاگ های اجتماعی به انتشار این اخبار پرداختند.

بر اساس این گزارش ،"اوچانگ ایک" دبیرکل گروه طرفدار حقوق بشر ضمن تشبیه حملات رژیم صهیونیستی به حملات هیتلر، گفت : اسرائیل باید هرچه سریعتر این حملات بیرحمانه را متوقف نماید.

یکی از دیگر از طرفداران صلح حاضر در این تجمع نیز گفت :اسرائیل این حملات را تحت لوای حمایت های سازمان ملل و تسلیحات رایگانی که از سوی کشورهای غربی دریافت می کند، انجام می دهد.

"چه جه هون" ضمن مسئول دانستن جوامع بین المللی نسبت به این حملات، افزود : در سال 2008 در زمان انتخابات اوباما هم اسرائیل به غزه حمله کرد و این بار هم دقیقا همان شرایط بوجود آمده است. بخاطر انقلابهائی که در خاورمیانه بوقوع پیوسته است وضعیت این منطقه بسیار تغییر کرده و اسرائیل هم با نزدیک شدن انتخابات در ماه ژانویه درصدد منحرف کردن توجهات افکار عمومی این کشور به خارج از اسرائیل می باشد و بهمین دلیل مردم بی دفاع نوار غزه را مورد هدف گلوله های خود قرار داده است.

یکی دیگر از فعالان گروه آزادیخواه فلسطین نیز گفت : رژیم غاصب صهیونیستی از سال 2006 با محاصره کردن نوار غزه این منطقه را از جهان دور نگه داشته و دست به کشتارهای وسیعی دراین منطقه زده است.

"میانگ یاپنگ" کره جنوبی را نیز بدلیل انجام معاملات تسلیحاتی و فروش کشتی های جنگی به این رژیم در این حملات مسئول دانست .

وی همچنین افزود: کره جنوبی در سازمان ملل نیز نسبت به این قضیه سکوت کرده و این امر موجب شرمساری می باشد. وی از مقامات این کشور خواست تا برای توقف این تهاجمات و کشتارها اقدام نماید.

بر اساس این گزارش ، یکی از اعضای گروههای حقوق بشری که سعی کردنامه اعتراضی خود را تحویل مسئولین سفارت دهد با ممانعت پلیس مواجه شد.

تجمع کنندگان در پایان این مراسم، به احترام کشته شدگان اخیر نوارغزه، تاج های گل در کنار نمایندگی دیپلماتیک رژیم اشغالگر قرار دادند. تجمع کنندگان نسبت به تداوم این اعتراضات طی روزهای آتی نیز تاکید کردند.

کره جنوبی طی ماه گذشته بعنوان عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل پذیرفته شده است و بهمین دلیل توجه جهانی را نسبت به اعلام مواضع علیه حملات رژیم صهیونیستی را بیش از گذشته بخود جلب کرده است.
 
 

کد خبر 1749787

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha