پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۳۰

توصیه های ایمنی برای جلوگیری از وقوع حوادث در تکایا

توصیه های ایمنی برای جلوگیری از وقوع حوادث در تکایا

رئیس اورژانس کشور، مجموعه نکات ایمنی را جهت جلوگیری از مسمومیت با منوکسید کربن و آتش سوزی در تکایا تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامرضا معصومی اظهار داشت: مکش نامناسب یا عدم مکش لوله‌های بخاری گازی یا نفتی، سوختن ناقص نفت بخاری، بد کار کردن شومینه گازی یا سوختن ناقص شومینه‌هایی که سوخت آنها چوب است و سوختن ناقص زغال (در منقلهایی که برای کرسی استفاده می‌شود) از دلایل عمده مسمومیت با گاز منوکسید کربن دراین ایام گزارش شده است.

وی با بیان اینکه پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن امری ضروری است، گفت: در این راستا استفاده از از وسایل گرمایشی استاندارد ، اطمینان از مکش کامل و مناسب لوله‌های بخاریها، بازبینی صحت کار وسایل گرمایشی و باز بودن مسیر دودکش توصیه می شود.

معصومی به نشانه‌های  مسمومیت با گاز منوکسید کربن اشاره کرد و افزود: سردرد، سرگیجه، استفراغ، کاهش سطح هوشیاری و نهایتا اغما و مرگ از نشانه های مسمومیت با این گاز است.

رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی کشور توصیه کرد: در صورت مشاهده مواردی دال بر گاز گرفتگی، اولین و مهمترین اقدام برای نجات فرد مسموم، رساندن اکسیژن است. به همین دلیل به محض مشاهده فردی که دچار گازگرفتگی شده، باید پنجره‌ها را باز کنید تا هوای تازه سریعا وارد اتاق شود. منبع نشت گاز را شناسایی و قطع کنید و سریعا با اورژانس115  تماس بگیرید.

کد خبر 1750214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha