پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۳۵

آبشیرینی عنوان کرد:

فعالیت 40 گروه جهادگر بسیج دانشجویی در استان بوشهر

فعالیت 40 گروه جهادگر بسیج دانشجویی در استان بوشهر

بوشهر - خبرگزاری مهر: مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر گفت: امسال بیش از 40 گروه جهادی از 40مرکز دانشگاهی استان بوشهر در برنامه های بسیج فعالیت داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ابشیرینی صبح جمعه در جمع دانشجویان بسیجی و جهادگر استان اظهار داشت: یکی از مهمترین اولویت‌های بسیج دانشجویی تربیت دانشجویان بسیجی کارآمد و متعهد برای آینده  نظام آینده جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: اردوهای جهادی دانشجویی بستری برای تربیت این نیروها است که در آینده بتوانند در عرصه‌های مختلف مدیریتی، علمی و... حضور فعال و تاثیرگذاری داشته باشند.

آبشیرینی در ادامه خاطر نشان کرد: حضور دانشجویان بسیجی در عرصه‌های فرهنگی، علمی، آموزشی به مراتب مهم‌تر و با اهمیت‌تر از حضور آنها در عرصه‌های عمرانی است و باید کارهای فرهنگی در اولویت برنامه های اردوهای جهادی بسیج دانشجویی قرار بگیرد.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر افزود: فعالیت‌های جهادی دانشجویی از سال 1386 با شرکت شش گروه جهادی از شش مرکز دانشگاهی در شهرستان بوشهر آغاز و امسال به بیش از 40 گروه جهادی از 40مرکز دانشگاهی استان افزایش یافته است.

وی افزود: حرکت‌های جهادی دانشجویی با شاخصه‌هایی چون نشاط، فضای معنوی، کار و تلاش مخلصانه، مطالبه‌گری و ایجاد روحیه امید به عنوان حرکت فرهنگی ارزشمند، تبدیل به یک نهضت عمومی در بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی کشور شده است.

آبشیرینی گفت: در سال‌های اخیر توجه به اوقات فراغت جوانان به عنوان مهمترین بستر توسعه فرهنگی با رویکرد نشاط افزایی، تقویت هویت دینی، ملی و بومی و مهارت آفرینی از دغدغه‌های جدی مسئولان نظام بوده است.

کد خبر 1750619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha