پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۲۳

یک رزمنده دفاع مقدس:

شهدای دفاع مقدس به تمام معنا کربلایی بودند

شهدای دفاع مقدس به تمام معنا کربلایی بودند

ابرکوه - خبرگزاری مهر: رزمنده هشت سال دفاع مقدس، شهدا را افرادی به تمام معنا کربلایی خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم مشهدی بافان، صبح جمعه در یادواره شهدای روستای مریم آباد ابرکوه اظهار داشت: شهدا به تمام معنی عاشورایی بودند و این مسئله را به وضوح می توانستیم در چهره‌ها، رفتار و گفتار آنان مشاهده کنیم.

وی افزود: این شب به نام حضرت قاسم (ع) است و ما در جبهه ها قاسم های زیادی داشتیم.

مشهدی بافان عنوان کرد: وقتی در ایام محرم شالهای مشکی اهدایی مردم را بر بازوان خود می بستیم حس و حال عجیبی در رزمندگان پیدا می شد که نمی توان آن را به هیچ وجه توصیف کرد.

وی ادامه داد: نحوه شهادت همسنگرانمان ما را به یاد صحنه های شهادت یاران سید الشهدا می انداخت و گودال های قتلگاه زیادی را در جبهه ها مشاهده کردیم.

این رزمنده با ذکر خاطراتی از شهدای همرزم خود، از شهیدی یاد کرد که جایگاه خود را قبل از شهادت به چشم دیده بود.

روستای مریم آباد بخش مرکزی ابرکوه در طی هشت سال دفاع جانانه از ایران اسلامی و آرمان های والای آن 9 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

شهیدان عباس کریمی، رمضان کریمی، ابوطالب کریمی، عبدالرضا کریمی، محمد رشیدی، شکرالله زارع، احمد فتاحی، حسین فتاحی، منصور فتاحی، افتخارات روستای مریم آباد هستند.

کد خبر 1750669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha