به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری در آیین نماز جمعه این هفته کرمان گفت: عاشورای حسینی درس های عظیمی را در دل خود دارد که می توانند منجر به سعادت و کمال آدمی شود.
وی ادامه داد: رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس با تمسک به آموزه های عاشورایی توانستند به پیروزی عظیم مقابل دشمن دست یابند.
حجت الاسلام جعفری با اشاره به اینکه آمریکا و اروپا در ظاهر طرفدار حقوق بشر هستند تصریح کرد: اما این کشورها با حمایت خود از رژیم صیهونیستی به وضوح حقوق بشر را پایمال می کنند.
وی گفت: خوشبختانه با حمایت ایران غزه موفق به شکست این رژیم اشغالگر شد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان ادامه داد: مقاومت هوشنمدانه و شجاعانه مردم غزه باعث شد اسرائیل جنایتکار بعد از هشت روز جنگ مجبور به پذیرش شرط های حماس شود.
امام جمعه کرمان تصریح کرد: نعمت ولایت فقیه، کشور را از بسیاری توطئه ها در دور نگه داشته و حفظ کرده است.
وی با اشاره به اینکه دشمنان قصد از بین بردن اسلام را دارند، افزود: عاشورا، انتظار فرج و ولایت فقیه سه اصلی است که باعث هراس دشمنان از ایران شده است و آنها تمام توان خود را برای تضعیف اعتقادات مردم به کار گرفته اند.
آیت الله جعفری ابراز داشت: حضور مردم در تمامی صحنه ها باعث اقتدار نظام و یاس دشمنان شده است و یکی از نمونه های واضح این حضور، در تشییع پیکر مطهر امام راحل( ره) مشاهده شد.
وی ادامه داد: این حضور باعث شد افراد ضد انقلابی که قصد داشتند بار دیگر به ایران بازگشته و رویه پیشین را از سر گیرند متوجه این امر شوند که مردم ایران همواره پیرو آرمان های امام راحل( ره) و انقلاب اسلامی ایران هستند.
نظر شما