پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۹:۵۸

اخبار کوتاه از ورزش قم؛

مصاف صبای قم و هیئت آمل در لیگ دسته اول هندبال کشور

مصاف صبای قم و هیئت آمل در لیگ دسته اول هندبال کشور

قم - خبرگزاری مهر: حضور علیزاده پورنیا در اردوی جدید تیم ملی کشتی فرنگی، دختران فوتبالیست قمی در ترکیب اصلی تیم ملی مقابل هند و مصاف صبای قم و هیئت آمل در لیگ دسته اول هندبال کشور عناوین مهمترین خبرهای کوتاه ورزشی از استان قم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کشتی گیر ملی پوش قمی برای حضور موفق در سه رقابت مهم بین المللی، آسیایی و جهانی از امروز به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی می‌پیوندد.

رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، جام جهانی کشتی فرنگی، جام بین المللی آزوماش اوکراین، کشتی فرنگی دانشجویان جهان و جام بین المللی ریاست جمهوری قزاقستان میادینی است که هادی علیزاده در سال 2012 موفق به کسب سه مدال طلا و دو نشان برنز شده است.

برای حضور موفق در مسابقات قهرمانی آسیا و جام جهانی کشتی فرنگی سال 2013 و نهمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام یادگار امام که با حضور کشتی گیران داخلی و خارجی روزهای پنجم و ششم بهمن ماه در شهر مقدس قم برگزار می‌شود، هادی علیزاده در کنار سایر ملی پوشان از امروز در دور جدید تمرینات تیم ملی کشورمان شرکت می کند.

دختران فوتبالیست قمی در ترکیب اصلی تیم ملی مقابل هند

سه فوتبالیست قمی در ترکیب تیم ملی کشورمان در دیدار افتتاحیه رقابت های فوتبال قهرمانی دختران نوجوانان آسیا به میدان رفتند.

مسابقات گروه دوم فوتبال قهرمانی دختران رده سنی نوجوانان آسیا در مرحله مقدماتی و همزمان با گروه های مختلف در حالی به انجام می رسد که تیم ملی فوتبال دختران نوجوان کشورمان در این گروه با تیم های مطرح هند، سریلانکا و ازبکستان همگروه است.

سه تیم حاضر در این گروه بازی های خود را از امروز ششم تا دوازدهم آذر ماه به شکل دوره ای به میزبانی کشور سریلانکا برگزار می کنند تا از بین آنها دو تیم به عنوان قهرمان و نایب قهرمان گروه راهی مرحله نهایی مسابقات قهرمانی آسیا شوند.

در بین بازیکنان که در ترکیب تیم اعزامی دختران کشورمان راهی کشور سریلانکا شده اند، خانم ها مروارید نصر، حدیث قره بیگلو و فاطمه سادات موسوی نیز حضور دارند که هر سه نفر از بهترین های حال حاضر فوتبال قم در بخش بانوان به شمار می روند و در دیدار ایران و هند در ترکیب تیم ملی به میدان رفتند.

مصاف صبای قم و هیئت آمل در لیگ دسته اول هندبال کشور

صبای قم در چهارمین هفته لیگ دسته اول هندبال کشور در پی چهارمین پیروزی متوالی خود برابر هیئت آمل صف آرایی خواهد کرد.

این در حالی است که تیم هندبال صبای قم هفته قبل استراحت داشت و در هفته سوم نیز در دیداری حساس در خانه خود برابر تیم هیئت زنجان به میدان رفت و در پایانی دیداری کاملا برتر موفق عمل کرد و برای سومین بار در این  فصل پیروز شد.

دیدار تیم‌های هندبال صبای قم و هیئت زنجان از سومین هفته دیدارهای دور رفت مرحله گروهی مسابقات این فصل لیگ دسته اول هندبال مردان باشگاه های کشور در قم برگزار شد، دیداری که میزبان آن صبای قم بود و همچون دو دیدار قبل با کسب برتری قاطع 34 بر 14 به سه امتیاز بازی دست یافت.

این پیروزی هندبالیست های صبای قم را با سه برد، 104 گل زده و 65 گل خورده به تنهایی با کسب 9 امتیاز در صدر جدول رده بندی گروه اول مرحله مقدماتی پیکارهای لیگ دسته اول هندبال مردان باشگاه های کشور جای داد تا شاگردان غلامعلی اکبرآبادی مدعی لیگ برتر باشند.
 

کد خبر 1752126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha