پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ آذر ۱۳۹۱، ۸:۳۱

باهدف ارتقای آموزش‌های مهارتی؛

طرح مهندسین فردا به صورت پایلوت در البرز اجرا شد

طرح مهندسین فردا به صورت پایلوت در البرز اجرا شد

کرج – خبرگزاری مهر: معاون آموزشی مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور گفت: طرح مهندسین فردا به منظور ارائه آموزشهای مهارتی با هدف کسب موقعیت های بهتر در اشتغال در 3 مقطع کودکان، نوجوانان و جوانان در استان البرز اجرا شد.

فرشید برهان آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص طرح مهندسین فردا که در مرکز تربیت مربی کشور اجرا شد، گفت: این طرح در تابستان سال جاری به صورت پایلوت در سه مقطع کودکان، نوجوانان و جوانان در مرکز تربیت مربی کشور مستقر در کرج برگزار شد و پس از اتمام موفقیت آمیز دوره، در مراکز فنی و حرفه ای شهرستانهای تهران، کرج و کرمانشاه نیز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه این طرح در دو مقطع کودکان و نوجوانان از سن 7 تا 15 سال را در برمی گیرد، افزود: برای جوانان حدود 22 سال در نظرگرفته شده تا در صورت دانشجو یا شاغل بودن نیز بتوانند از امکانات این طرح استفاده کنند.

برهان آزاد افزود: طرح مهندسین فردا با هدف ارائه آموزشهای مهارتی از سنین کودکی و نوجوانی طراحی شده و از سال جاری در تمام مراکز فنی و حرفه ای سراسر کشور که متولی آموزشهای مهارتی است، اجرا می شود.

وی ادامه داد: این دوره ها رایگان بوده بوده و با شروع سال تحصیلی و به دلیل مشغله های تحصیلی دانش آموزان، در بعضی روزهای هفته و به مدت 4 تا 6 ساعت ولی در تمام سال برگزار می شود.

برهان آزاد از رشته های رباتیک، خلاقیت و نوآوری، بازیهای ریاضی، موشکهای آبی، الکترونیک کاربردی، سازه های ماکارونی، شطرنج و آموزش مهارتهای هفتگانه رایانه به عنوان رشته های ارائه شده در این دوره ها نام برد.

معاون آموزشی مرکز تربیت مربی و پژوهش های فی و حرفه ای کشور با بیان اینکه رسالت این مرکز تربیت مربیان آموزشهای فنی و حرفه ای است، یادآور شد: البته مربیان طرح مهندسین فردا برای ارائه آخرین دستاوردهای آموزشی در دوره های بازآموزی تخصصی این مرکز شرکت کرده و این آموزشها را در مراکز فنی و حرفه ای استان محل خدمت شان به کارآموزان ارائه می دهند.

برهان آزاد ضمن تاکید بر ضرورت آشنایی کودکان و نوجوانان با رشته های مهارتی و تسلط آنها در دست کم یک فن و تخصص گفت: خانواده ها می توانند با مراجعه با مراکز فنی و حرفه ای محل سکونت خود، فرزندانشان را برای شرکت در این دوره ها نام نویسی کنند.

همکاری انجمن "نخبگان" و "ریاضی" در طرح مهندسان فردا

برهان آزاد همچنین از انعقاد تفاهم نامه هایی با انجمن های نخبگان و ریاضی خبر داد و گفت: طی این تفاهم نامه ها از استادان این انجمنها برای رشته های خلاقیت و نوآوری و ریاضی استفاده می شود.

به گفته وی 160 کودک و نوجوانان در دوره تابستانی این طرح در مرکز تربیت مربی آموزش دیدند.

کد خبر 1752765

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha