پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۴۸

اصابتی خبر داد:

20 هزار حادثه ناشی از کار در کشور رخ داد/ کاهش 7 درصدی تعداد حوادث

20 هزار حادثه ناشی از کار در کشور رخ داد/ کاهش 7 درصدی تعداد حوادث

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل بازرسی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی حفاظت و بهداشت کار از وقوع بیش از 20 هزار حادثه ناشی از کار در کشورمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر،محمد اصابتی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی لرستان با اشاره به حوادث ناشی از کار در کشور اظهار داشت: بر اساس آمار تامین اجتماعی در سال گذشته بیش از 20 هزار حادثه ناشی از کار در کشور رخ داده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد حادثه ناشی از کار 18 هزار حادثه سرپایی بوده است گفت: میزان حوادث ناشی از کار در کشور طی سال گذشته نسبت به سال 89 حدود 7 درصد کاهش یافته است.

مدیر کل بازرسی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی حفاظت و بهداشت کار در بخش دیگری از سخنان خود به حوادث ناشی از کار در جهان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از 317 میلیون حادثه ناشی از کار در دنیا رخ داده است.

اصابتی تصریح کرد: از این تعداد حادثه بیش از 2 میلیون و 340 هزار حادثه منجر به فوت شده است.

وی افزود: این در حالیست که از حوادث منجر به فوت یاد شده بیش از 320 هزار مورد مرگ بر اثرحوادث حین کار بوده است.

مدیر کل بازرسی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی حفاظت و بهداشت کار ادامه داد: همچنین از این میزان بیش از 2 میلیون و 20 هزار نفر نیز بر اثر بیماریهای ناشی از کار در جهان فوت کرده اند.

کد خبر 1753373

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha