پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۵۱

زارعی کوشا عنوان کرد:

امکانات زیربنایی و خدماتی مسکن مهر باید قبل از سکونت متقاضیان آماده شود

امکانات زیربنایی و خدماتی مسکن مهر باید قبل از سکونت متقاضیان آماده شود

قم - خبرگزاری مهر: فرماندار قم با بیان اینکه مسکن مهر نقش بسزایی در تامین مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه دارد، تذکید کرد: امکانات زیربنایی و خدماتی پروژه های مسکن مهر باید پیش از سکونت متقاضیان آماده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح دوشنبه در جلسه شورای مسکن استان که در محل بخشداری سلفچگان برگزار شد، با اشاره به این مطلب که مسکن مهر به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولت، نقش بسزایی در تامین مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه دارد. از دستگاههای متولی احداث و آماده سازی پروژه های مسکن مهر خواست جهت تکمیل و واگذاری پروژه های مسکن مهر به مردم اهتمام ویژه ای داشته باشند و روند تکمیل پروژه های مذکور را سرعت بخشند.

وی همچنین نسبت به ارائه خدمات به موقع از سوی دستگاه‌های خدمات رسان تاکید کرد و افزود: تمام امکانات زیربنایی و خدماتی پروژه های مسکن مهر باید پیش از سکونت متقاضیان آماده شود تا ساکنان این شهرک ها با مشکل مواجه نشوند.

هیچگونه افزایش قیمتی در قراردادهای منعقد شده مسکن مهر اعلام نشده است

فرماندار قم در ادامه در خصوص شایعات مربوط به افزایش قیمت مسکن مهر گفت: تاکنون هیچگونه افزایش قیمتی در قراردادهای منعقد شده مسکن مهر از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام نشده است، بنابراین لازم است پیمانکاران بر اساس قراردادهای انعقادی گذشته به تعهداتشان عمل نمایند.

وی اضافه کرد تنها مرجع تصمیم گیری در خصوص هرگونه افزایش مسکن مهر وزارت راه و شهرسازی است و این مسئله از حوزه اختیارات شورای مسکن استان خارج است.

زارعی کوشا از شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خواست با پیگیری و جدیت بیشتر نسبت به مطالعه و اجرای طرح فاضلاب پروژه مسکن مهر سلفچگان اقدام نماید تا در موعد مقرر واحدهای این پروژه به متقاضیان واگذار شود.

در ادامه جلسه مهندس قلندر، مدیر کل راه و شهرسازی استان قم گفت: تعداد محدودی از واحدهای مسکونی پروژه مسکن مهر سلفچگان با شرایط بسیار ویژه آماده واگذاری به متقاضیان می باشد و افراد می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه واگذاری این واحدها به ابنیاد مسکن استان مراجعه نمایند.
 

کد خبر 1757327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha