پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۴:۴۳

ايرج راد:

استفاده ابزاري از چهره بازيگران جوان پسنديده نيست

گرايش كارگردانان به استفاده از بازيگران جوان، باعث محدود شدن نقش بازيگران پيشكسوت تئاتر و سينما شده است.

"ايرج راد" بازيگر سينما، تلويزيون و تئاتر در گفت وگو با خبرنگار سينمايي "مهر"، در مورد كمتر شدن فعاليت بازيگران پيشكسوت و قديمي و توجهه گسترده به بازيگران جوان درفيلمها گفت: سينما به خاطر ماهيتش گرايش دارد به سمت جذب مخاطبينش با توسل به شيوه ها و راهكارهاي مختلف و يكي از راهها استفاده از چهره هاي جوان وتازه نفس است ودرهرمقطعي با يك نوع نگاه خاص به بعد اقتصادي سينما توجهه مي شود .

وي درادامه افزود : گرايش كارگردانان به استفاده ازبازيگران جوان، با توجه به جوان بودن جامعه امروز ايران و در نتيجه مخاطبين سينما، امري طبيعي و منطقي محسوب مي شود، اما اين رويكرد باعث محدود شدن نقش بازيگران پيشكسوت و قديمي تئاترو سينما مي شود. ولي در هر صورت باز هم در فيلمهايي كه با نگاههاي خاص و متفاوت ساخته مي شوند، برخي از بازيگران قديمي حضوري اساسي و تاثيرگذار دارند.

وي درادامه خاطرنشان كرد: به هرصورت، به تدريج نسل جوان جايگزين نسل قديمي تر مي شود. اين قضيه در سينماي تمام دنيا هم اتفاق مي افتد. البته در اين ميان برخي از مواقع، استفاده ابزاري ازچهره بازيگران جوان ديده مي شود و آنچنان توجهي به توانايي و استعداد بازيگر نمي شود. اين شيوه كاملا اشتباه وغلط مي باشد .

وي خاطرنشان كرد: به هر حال بازيگري يك هنر و تخصص مي باشد و يك توان و پتانسيل خاصي را طلب مي كند كه ازعهده هر شخصي برنمي آيد. حالا شايد در سينما بشود اين نقطه ضعف و عدم توانايي را تا حدي پوشاند. چون سينما ثبت لحظات است. شما بعضي وقتها مي بينيد از يك بازيگر يك كارگردان هوشمند مي تواند لحظاتي بازي بگيرد، بدون آنكه بازيگر اصلا متوجه نوع بازي اش شود و درمرحله بعدي هم مي توان هنگام تدوين، ضعفهاي بازيگري را پوشاند. ولي در صحنه تئاتر اصلا امكان اين كار وجود ندارد و يك بازيگر بايد توان اجراي نقش را در صحنه و بدون واسطه هاي ديگر داشته باشد.

ايرج راد درمورد گرايش بيشترش براي بازي درصحنه تئاتر گفت: همه عرصه هاي هنر درجايگاه خودشان ارزشمند وخوب هستند، اما طبيعتا كسانيكه پيشينه تئاتري دارند، بيشتر ترجيح مي دهند درعرصه تئاتر فعاليت داشته باشند. چون بازيگر درسير كار تئاتر و تمرينات آن به يك تكامل دست مي يابد و در ارتباط  هر شبه، با تماشاگر، با يك سري تجربيات تازه تري روبه رو مي شود و مجموع اين عوامل باعث جذابيت هر چه بيشتر تئاتر براي بازيگران مي شود.

وي درمورد فعاليتهاي جديدش درعرصه بازيگري گفت : به تازه گي بازي درسريال "مدارصفردرجه " به كارگرداني "حسن فتحي " را پذيرفته ام . اين سريال درباره جنگ جهاني دوم است و من درنقش سفيرايران درفرانسه را بازي مي كنم .

وي درادامه افزود: فيلمبرداري سريال درحال حاضرآغازشده است و صحنه هاي مربوط به بازي من ازاواخرماه در يك كشورخارجي آغازخواهد شد.

 

کد خبر 175765

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha