به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی پژوهشگران و نخبگانی که عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی هستند با حضور رئیس این دانشگاه امروز برگزار شد.
این محققان جوان از سراسر کشور و در روزی که استان تهران به علت آلودگی هوا در تعطیلات به سر می برد عازم واحد علوم و تحقیقات تهران شدند تا در برنامه ای شرکت کنند که با یک ساعت تاخیر آغاز شد.
در زمانبندی همایش امروز اعلام شده بود که 10 نفر از نخبگان می توانند در حضور فرهاد دانشجو به بیان مشکلات و دغدغه هایشان بپردازند اما به علت تاخیر طولانی مدتی که در زمان برگزاری این همایش رخ داد، نخبگان درحین صحبت مدام با تذکر مجری و حتی فرهاد دانشجو مواجه می شدند تا جایی که رئیس دانشگاه آزاد به علت طولانی شدن سخنان یکی از دانشجویان، وی را دعوت به نشستن کرد.
فرهاد دانشجو پس از شنیدن انتقادها و پیشنهادات این پژوهشگران جوان، اعلام کرد که تا سال آینده 200 شرکت دانش بنیان در این دانشگاه تاسیس می شود.
در این همایش به تمام شرکت کنندگان شال سفیدی که یک طرف آن عبارت " یا اباعبدالله حسین(ع)" و یک طرف دیگرش عنوان باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان نوشته شده بود، هدیه داده شد همچنین یک شال مشکی در این مراسم از سوی کریم زارع - رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه به فرهاد دانشجو هدیه داده شد.
فرهاد دانشجو در این مراسم پس از شنیدن اشعار و جملاتی در وصفش از حضار گله کرد که بدون ذکر نامش و تحسین یا تشکر، سخنانشان را مطرح کنند و از وی هیچ تمجید و تقدیری صورت نگیرد. وی همچنین گفت: از وصفهای شعرگونه پرهیز شود.
از 10 نخبه ای که مجال سخنرانی داشتند تقریباً اکثر سخنرانان از واحد علوم و تحقیقات تهران بودند در حالیکه لازم بود این فرصت در اختیار نخبگانی قرار داده شود که از سایر شهرستانها به تهران آمده بودند.
در پایان این مراسم، در حالیکه برخی نخبگان از اجرایی نشدن برخی بندهای آیین نامه استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد گله داشتند هیچ کدام از مسئولان حاضر در این همایش به سوالات و گله هایشان پاسخی ندادند و در مقابل خواسته های این دانشجویان با سکوت، سالن همایش را ترک کردند.
نظر شما