پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۲۳

احتمال‌ درگیری افزایش یافت/

درخواست از مخالفان مرسی برای حرکت به سوی کاخ ریاست جمهوری مصر

درخواست از مخالفان مرسی برای حرکت به سوی کاخ ریاست جمهوری مصر

در پی صدور بیانیه اخوان المسلمین برای برگزاری تظاهرات، مخالفان محمد مرسی نیز از معترضان خواستند در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری تجمع کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری العربیه لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: مخالفان محمد مرسی از معترضان خواسته اند که به سوی کاخ ریاست جمهوری حرکت کرده و در نزدیکی این ساختمان تجمع کنند.

این در حالی است که اخوان المسلمین مصر دقایقی پیش با صدور بیانیه ای از مردم خواسته که در حمایت مرسی به سوی کاخ ریاست جمهوری حرکت کنند. این مسئله احتمال درگیری موافقان و مخالفان مرسی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری را افزایش داده است.

این در حالی است که محمد مرسی پس از تظاهرات گسترده شب گذشته مخالفان مرسی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ، محل این ساختمان را ترک کرده بود و امروز مجددا در میان تدابیر شدید امنیتی به آن بازگشته است.

کد خبر 1759048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha