پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۱۹

حجت الاسلام خاتمی:

ملت ایران در دفاع مقدس 8 ساله معادلات همه قدرت های استکباری جهان را به هم ریخت

ملت ایران در دفاع مقدس 8 ساله معادلات همه قدرت های استکباری جهان را به هم ریخت

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با اشاره به ایستادگی ملت ایران در طی 33 سال عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: ملت ایران در دفاع مقدس 8 ساله همه قدرت های استکباری جهان را شکست داد و تمام معادلات آنها را بهم ریخت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی در خطبه های نماز جمعه شهر زنجان با بیان اینکه ملت ایران در طی8 سال دفاع مقدس جوانمردانه و مقتدر جنگ نابرابری را به نفع خود مدیریت کرد افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علی رغم همه تحریم ها و دشمنی استکبار جهانی در جنگ هشت ساله پیروز شد و توانست مقتدرانه همه تهدیدها را به فرصت تبدیل کند.

وی با اشاره به معرفی رژیم بعث عراق به عنوان آغازگر جنگ تحمیلی 8 ساله علیه ملت ایران از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد افزود: کاش سازمان ملل محرک اصلی صدام را برای جنگ با ایران نیز معرفی می کرد.

حجت الاسلام خاتمی تکمیل پروسه اعتراف تاریخی به آغازگر بودن رژیم بعثی عراق برای جنگ با ایران را آشکار ساختن حمایت دولت های مستکبر به ویژه آمریکا عنوان کرد و افزود: در طول هشت سال جنگ تحمیلی مردم غیور و ولایتمدار نظام اسلامی جان بر کف ایستادند و برای پاسداری از آرمانهای انقلاب، در برابر حمله دشمنان سینه سپر کردند.

حجت الاسلام خاتمی افزود: خداوند متعال در دفاع مقدس صداقت و جوانمردی ملت ایران را برای حفظ ارزشهای اسلامی مشاهده و نصرت و حمایت خود را شامل حال آنان کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، گفت: همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند همان افرادی که صدام را برای حمله به ایران تحریک کردند منتظر سرنوشتی مشابه این دیکتاتور بعثی باشند.
 
وی‌ گفت: ارتقاء رتبه این استان از درجه سه به دو، هدیه ماندگار دولت به مردم زنجان است و تعیین سطح هر استان بر اساس 35 معیار است و ارتقا این رتبه نیازمند رشد در تمامی این شخاص ها است.

خاتمی ادامه داد: بر اساس آمار موجود هم اکنون سطح استان زنجان در تمامی این 35 معیار بالاتر از حد مورد نیاز برای رسیدن به رتبه دو در میان استان ها است.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان تدوام توسعه فعالیت های صنعت و معدن و بخش خصوصی را مورد تاکید قرار داد و گفت: با اندک تلاش بیشتر مسئولان ارشد، بخش خصوصی و فعالیت بیش از پیش بخش معدن و صنعت می توان در کمترین زمان به رتبه یک دست یافت.

حجت الاسلام خاتمی در ادامه با اشاره به تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در 10 دسامبر سال 1948 میلادی گفت: دین مبین اسلام و همه ادیان آسمانی رعایت حقوق بشر را به عنوان یک اصل مهم مورد تاکید قرار دارند و آن را رعایت می کنند.
کد خبر 1760019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha