حمیدرضا رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به آموزش 16 هزار نفر در مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان دامغان، اظهار داشت: این تعداد در بخش های مختلف آموزش ثابت، سیار، صنایع و طرح هجرت آموزش دیده اند.
وی همچنین با اشاره به اینکه این مرکز در سال 90 به دو هزار و 260 نفر در این شهرستان آموزش های لازم را ارائه داده است، افزود: در طی چهار ماهه نخست سال جاری نیز 930 نفر در مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران این شهرستان آموزش فنی و حرفه ای را فرا گرفتند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان دامغان خاطرنشان کرد: این مرکز در حال حاضر با 9 کارگاه در 24 رشته آموزشی فعالیت دارد.
وی با اشاره به امکانات و تجهیزات مدرن و به روزی که در این مرکز وجود دارد، گفت: حضور مربیان مجرب به کار گرفته شده باعث شده تا فراگیران پس از اتمام دوره از توانایی خوبی در زمینه جذب به بازار برخور دارند.
رشیدی اضافه کرد: می توان به جرات گفت که نیروی متخصص و فنی صاحب مهارت بیکار وجود ندارد اگر بیکار هم باشد فاقد مهارت کافی است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان دامغان همچنین با اشاره به آموزش مهارت های جدید در این مرکز، تصریح کرد: در سال 91 و برای نخستین بار دوره آموزشی نصاب و تعمیرکار آسانسور برگزار شد.
وی یادآور شد: همچنین در سال گذشته کارگاه تراشکاری با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال تجهیز شده که برای شروع این دوره نیاز به پذیرش متقاضی هستیم.
رشیدی در خاتمه با اشاره به همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دامغان با بخش های صنایع، دانشگاه ها، زندان ها و مناطق روستایی، اظهار داشت: از ابتدای سال تا پایان مهرماه سالجاری 715 دوره در مرکز ثابت و شعب این مرکز و به تعداد 128 هزار و 452 نفر ساعت آموزش ارائه شده است.
نظر شما