پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۲۰:۰۱

جلیل آذری:

تخفیف 50 درصدی هزینه حامل های انرژی مدارس بناب اعطا نشد

تخفیف 50 درصدی هزینه حامل های انرژی مدارس بناب اعطا نشد

بناب - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش بناب از اجرایی نشدن مصوبه هیئت دولت در خصوص اعطای تخفیف 50 درصدی هزینه حامل های انرژی به مدارس در شهرستان بناب انتقاد کرد و گفت: این مصوبه در خصوص مصرف گاز شهری در مدارس بناب اعمال نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب جلیل آذری بعداز ظهر شنبه در نشست اعضای شورای مدیریت بحران شهرستان بناب اظهار داشت: با وجود مشکلات مالی و پایین بودن میزان سرانه مدارس، این موضوع باعث شده تا آنها به جای 50 درصد، 63 درصد هزینه مصرفی گاز را بپردازند، یعنی جریمه دیرکرد قبوض مصرفی گاز را هم متحمل می شوند.

وی با بیان اینکه درحقیقت هم اکنون مدارس بناب از بابت پرداخت هزینه اضافی 13 درصدی از اداره گاز شهرستان بستانکار هستند، از اداره گاز خواست در این خصوص اقدام جدی و عملی بکند.

وی تأکید کرد: درصورتی که بدهی مدارس به اداره گاز شهرستان در نهایت به پلمپ شدن گاز شهری مدارس منجر شود، آنوقت تبعات اجتماعی منفی به دنبال خواهد داشت بنابراین نباید منتظر بروز چنین اقدامی درآینده شد.

کد خبر 1761124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha