به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از شبكه خبري الجزيره ، تلاش ها براي وارد كردن عرب هاي سني در دولت آينده به رياست ابراهيم جعفري همچنان ادامه دارد كه به احتمال زياد امروز دولت جديد معرفي مي شود.
ضعف مشاركت عرب هاي سني در انتخابات دمكراتيك اخير (30 ژانويه = 11 بهمن 83) عراق را وارد بحران سياسي كرده است.
در اين چارچوب الجزيره اعلام كرد كه كميته پنجگانه متشكل از گروه هاي عرب سني در عراق پيشنهادي دريافت كرده اند مبني بر اينكه شش وزارتخانه در دولت جديد و نيز پست معاونت نخست وزير به آنها اختصاص خواهد يافت.
اما اين كميته كه رياست آن را غازي الياور معاون رييس جمهور عراق برعهده دارد، اعلام كرده است كه موضع خود را در مورد موافقت با اين پيشنهاد امروز سه شنبه در نشست گسترده نيروهاي عرب سني اعلام خواهد كرد.
اختلافات ميان نيروهاي سياسي در آخرين لحظه بارديگر تشكيل دولت جديد را به تاخيرانداخت درحالي كه قرار بود دولت جديد روز گذشته معرفي شود اما اين امر به امروز موكول شده است البته اگر بار ديگر اختلافات اجازه اين كار را بدهد.
نظر شما