به گزارش خبرنگار مهر، یحیی زینالپور ظهر دوشنبه در آیین آغاز طرح امداد و نجات زمستانی جمعیت هلال احمر از آماده سازی 4 پایگاه امداد و نجات کوهستان در ارومیه، ماکو، نقده و تکاب خبر داد و افزود: همچنین تیم های 5 نفره امداد و نجات کوهستان در همه شعب جمعیت هلال احمر شهرستانها در حالت آمادهباش کامل هستند.
وی با اشاره به آغاز طرح امداد و نجات زمستانی از امروز تا 25 اسفند ماه امسال، اظهار داشت: یک دستگاه خودروی آرگو ویژه انجام عملیات امدادی در مناطق صعب العبور و 200 دستگاه چادر اقلیمی ویژه استفاده در شرایط زمستانی برای نخستین بار خریداری و تحویل ناوگان امداد و نجات این جمعیت شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از ره اندازی مرکز پاسخگویی اضطراری در محورهای میاندوآب، پلدشت و شاهین دژ برای نخستین بار خبر داد و عنوان کرد: امکانات سکونت و تغذیه روزانه 360 نفر در پایگاههای امداد و نجات فراهم شد.
زینالپور با اشاره به اتمام 90 درصدی عملیات احداث پایگاه امداد و نجات هوایی آذربایجان غربی در محور شهید کلانتری ارومیه، ادامه داد: هزار و 975 متر مربع از زمین پایگاه به آشیانه بالگرد، پنج هزار و 625 متر مربع به جایگاه فرود بالگرد و 6 هزار و 300 متر مربع نیز به باند پرواز اختصاص یافته است.
وی آماده نبودن محل استقرار خلبانان را عامل اصلی عدم بهره برداری از این طرح دانست و اظهار داشت: اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح ازمحل اعتبارات استانی به ستاد مدیریت بحران و حوادث استانداری اعلام و در صورت تامین اعتبار تا یک ماه عملیات احداث و تجهیز ساختمان استقرار خلبانان اجرایی می شود.
نظر شما