پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۸:۲۳

18 پایان‌نامه دانشجویان علوم پزشکی به مرکز اسناد و کتابخانه‌ملی یزد تحویل شد

18 پایان‌نامه دانشجویان علوم پزشکی به مرکز اسناد و کتابخانه‌ملی یزد تحویل شد

یزد - خبرگزاری مهر: تعداد 18 عنوان پایان نامه مربوط به دانش آموختگان دکتری عمومی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، به سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان یزد تحویل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای اجرایی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر ارائه و تحویل یک نسخه از پایان نامه های دانشجویی به سازمان اسناد و کتابخانه ملی، 18 پایان نامه از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، به منظور ثبت و نگهداری در سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان یزد، تحویل این سازمان شد.

این منابع علمی پس از ثبت در گنجینه کتابخانه ملی استان، صیانت و نگهداری خواهند شد تا در پژوهش های علمی مورد استفاده اساتید، دانشجویان و سایر علاقمندان قرار گیرد.

بر اساس مصوبه جلسه 120 مورخ 23 فروردین 1391 کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این پس همه طرح های پژوهشی دستگاه های اجرایی و پایان نامه های وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در کتابخانه ملی ثبت و نگهداری می شود و دانش آموختگان باید یک نسخه پایان نامه و لوح فشرده مربوطه را به گروه واسپاری و ثبت آثار سازمان اسناد و کتابخانه ملی تحویل کنند.

کد خبر 1762980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha