پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۰۹

جلسه امروز شورای شهر؛

کمک به آزادسازی واگن‌ها با صدور تغییر کاربری مجتمع‌های مترویی

کمک به آزادسازی واگن‌ها با صدور تغییر کاربری مجتمع‌های مترویی

معاون مالی اداری شهرداری تهران گفت: کمک به آزادسازی واگنهای مترو از محل صدور پروانه‌های ساخت و تغییر کاربری‌ها در مجتمع‌های ایستگاهی مترو بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین پورزندی معاون مالی اداری شهردار تهران در جلسه علنی روز سه شنبه با بیان این که از سال 85 که درآمدهای پایدار ما نزدیک به 17 درصد بود و باقی درآمدها براساس ساخت و سازها تامین می شد، لایحه درآمدهای پایدار به تصویب رسید.، گفت: براساس آن لایحه هر سال باید 5 درصد به درآمدهای پایدار اضافه می‌شد که امروز با تحقق این لایحه درآمدهای پایدار ما به 34 درصد رسیده که تا پایان سال به 37 درصد نیز می سد و امیدواریم تا سه سال آینده 50 درصد درآمدهای شهرداری از محل درآمدهای پایدار باشد که در این زمینه تشویق‌هایی که در خصوص عوارض نوسازی داده‌ایم کمک زیادی به این افزایش داشته است.

وی با اعلام اینکه فاینانس خط 4 مترو پس از 2.5 ماه تلاش ال سی‌اش فعال شده گفت:‌ بخشی از افزایش درآمدها به خاطر فاینانس‌های نیایش و خط 4 مترو است که قرار شد ما جداگانه پس از تحقق آنها آن را در قالب تبصره‌ای به شورا ارایه کنیم.

معاون مالی اداری شهردار ادامه داد: در بخش درآمدهای غیرنقدی بیشتر درآمدهای ما از مجتمع‌های ایستگاهی مترو است که ما از این همین محل ها توانستیم هزار میلیارد تومان به آزادسازی واگن‌ها در گمرک کمک کنیم و بیشتر هزینه‌هایی که شهرداری به مترو می‌دهد از محل همین پروانه‌ها و تغییر کاربری‌ها است که به مجتمع‌های مترو داده می شود.

وی افزود: بخشی دیگر مربوط به تغییر رویه در همکاری شهرداری با بانک‌ها است. پیش از این در بخش سرمایه گذاری بانک ها از سهام استفاده می کردیم که پس از افت سهام مسکن مهر نیز مبنای قراردادهای ما قرار گرفت و قرار شد شرکت های عمرانی و ساختمانی سرمایه گذاری بانک‌ها وارد قرارداد با ما شوند و پس از تحقق پولی که به ما داده می‌شود به عنوان اقساط به شرکت‌های پیمانکاری پرداخت شود.

شکیب در ادامه صحبت‌های پورزرندی تذکر داد: امیدوارم تمام بارگذاری‌هایی که با پیمانکاران بانک ها انجام می شود طبق طرح تفصیلی باشد.

پورزرندی در توضیح سخنان شکیب گفت: تنها یک در مورد در محدوده حقانی بود که هنوز پروژه تسویه نشده و ما مجوزهای لازم را نیز صادر نکرده‌ایم.

وی تاکید کرد: برای آزادسازی واگن‌ها ما مجبور شدیم ملک ساختمان یاس‌مان را در اختیار بانک‌ها قرار دهیم و بانک‌ها تا تخلیه کامل نیز حاضر به پذیرفتن این ملک نشدند.

کد خبر 1763441

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha