به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم نصراللهی ظهر روز یکشنبه در جلسه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی افزود: محیط زیست جزو سرمایه ملی محسوب می شود و تخریب و کوتاهی در این زمینه از کسی یا مدیری پذیرفتنی نیست.
وی با اشاره به دفن غیربهداشتی زباله ها در مکانهای استان مرکزی گفت: باید محیط زیست این مکانها و چگونگی دفن غیربهداشتی نظارت کند و در صورت همکاری نکردن دستگاهها گزارش دهد تا ازمسئولین زیربط توضیح بخواهیم.
نصراللهی ادامه داد: مکانهای دفن زباله در استان مرکزی که در حال حاضربه صورت غیراصولی دفن در آنها انجام می شود و به محیط زیست آسیب می زند بایستی از سوی معاونت عمرانی استانداری کار کارشناسی انجام گیرد تا بتوان برای آن برنامه ریزی کرد.
70 تا 75 درصد کشتار دام و طیور در واحدهای سنتی
سعید حسینی با بیان اینکه ریزگردها و الودگی هوا همچنین بیماری های تنفسی را در مرغداری های استان افزایش داده است خاطرنشان کرد: این افزایش بیماری ها میزان مصرف داروها را نیز در این مرغداریها بالا می برد.
وی ادامه داد: آنتی بیوتیک در طیور بسیار مخاطره آمیز است به نحوی که سالانه بیش از دو میلیون نفر در جهان به علت بیماری ناشی از غذا و آب از بین می روند.
نظر شما