پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۲۴

دستور جلسه مجلس/

احتمال برگزاری همه روزه جلسات علنی مجلس طی هفته آینده

احتمال برگزاری همه روزه جلسات علنی مجلس طی هفته آینده

در صورتی که کار بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تا پایان جلسه علنی ظهر یکشنبه به اتمام نرسد از نمایندگان برای برقراری جلسه علنی مجلس در بعد از ظهر یکشنبه و روز دوشنبه رای گیری به عمل خواهد آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس احتمالا هفته آینده برای اتمام بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، عصر روز یکشنبه و روز دوشنبه نیز تشکیل جلسه علنی خواهند داد.

 در دستور هفتگی مجلس برای هفته آینده آمده است: به استناد تبصره 2 ماده 101 آیین نامه داخلی نظر به اینکه طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، بیش از 6 جلسه به طول انجامیده است، در صورت عدم اتمام بررسی طرح مذکور در جلسه علنی قبل از ظهر یکشنبه 26 آذرماه ، بعد از ظهر همان روز (در صورت رای موافق مجلس) در روز دوشنبه به بعد، همه روزه جلسه علنی منعقد خواهد شد.

به گزارش مهر، طرح اصلاح قانون انتخابات چند هفته ای است که در دستور کار مجلس قرار دارد و نمایندگان تلاش می کنند علاوه بر هماهنگی با شورای نگهبان در تصویب مواد این طرح آن را به انتخابات ریاست جمهوری سال 92 برسانند. در همین زمینه رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرده است که طرح اصلاح قانون انتخابات به انتخابات آتی می رسد.

کد خبر 1765241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha