پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۳

حسنوند تاکید کرد:

بررسی ساخت دهکده دانایی‌محور در جزیره عباسک

بررسی ساخت دهکده دانایی‌محور در جزیره عباسک

بوشهر - خبرگزاری مهر: استاندار بوشهر گفت: ساخت دهکده دانایی محور در جزیره عباسک نیاز به بررسی بیشتر دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند صبح پنجشنبه در نشست با مدیران پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر با اعلام موافقت با ایجاد دهکده دانایی‌محور در بوشهر، اظهار داشت: اجرای این طرح یک اصل است و ما نیز برای ایجاد این پارک آماده همکاری و حمایت هستیم.

وی با بیان اینکه ایجاد این پارک از مصوبات هیئت دولت است، خاطرنشان ساخت: تلاش‌های بسیار زیادی برای راه‌اندازی این دهکده در جزیره عباسک صورت گرفته است و باید بررسی‌های بیشتری نیز در این زمینه صورت بگیرد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: برای ایجاد دهکده دانایی محور لازم است از ابعاد گوناگون در این جزیره بررسی‌های گوناگون صورت بگیرد و بهترین گزینه برای این طرح انتخاب شود.

وی تصریح کرد: ساخت این دهکده نقش مهمی در توسعه همه جانبه استان به ویژه تولیدات علمی دارد و می‌تواند استان بوشهر را در ابعاد گوناگون رشد و پیشرفت دهد.

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز در این نشست با اشاره به جذب 70 شرکت در مجوعه پارک علم و فناوری خلیج فارس، ادامه داد: جوانان پرشور و مستعدی در سطح استان بوشهر داریم که تلاش می‌کنیم با شناسایی این افراد، ایده‌های انها را به عمل تبدیل کنیم.

دکتر مهدی محمدی اضافه کرد: مجوز اجرای طرح سوخت زیستی که تهیه سوخت از ریزجلبک‌های دریایی است، در هزار هکتار گرفته شده و اولین نهادی است که از ریزجلبک‎های دریایی سوخت تهیه می‎کند و در فاز طرح زراعت باغ دریا مقدمات انجام و تفاهم‏نامه‏ای نیز امضا شده است.

وی افزود: این طرح با مشارکت ایرانیان مقیم خارج در سطح پنج هکتار اجرا می‌‏شود و مطالعات آن 10 سال زمان برده و اکنون در مرحله تجاری‏ سازی است و براساس این مطالعات پیش بینی شده از هر هکتار 280 تن سوخت زیستی تهیه شود.

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر با اشاره به اجرای طرح خوشه‌های صنعتی خرما در استان ادامه داد: به همین منظور شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر به عنوان متولی اجرای طرح خوشه‌های صنعتی خرما برای معرفی و توسعه محصول خرما مشخص شده و تا مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه خوشه صنعتی خرما را عملیاتی کنند.

کد خبر 1765284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha