طارق ندیم در گفتگو با خبرنگار مهر که اخیرا به همراه سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد سفر کرده بود، درباره سطح همکاریها میان ایران و پاکستان گفت : همکاریها میان دو کشور به خصوص در زمینه خط لوله صلح بسیار مهم است، زیرا هر دو کشور مسلمان بوده و امیدوارم که همکاریها در این زمینه بسیار افزایش یابد.
وی در رابطه با شمار روزنامه ها در پاکستان گفت : 20 روزنامه اصلی هر روز در پاکستان منتشر می شود و شش روزنامه نیز به زبان انگلیسی به چاپ می رسد.
طارق ندیم درباره "موضع پاکستان در قبال کشمیر و آیا اختلافات در این باره به زودی حل می شود یا خیر؟" گفت: موضوع کشمیر به یکی از مباحث برانگیز در روابط اسلام آباد-دهلی نو تبدیل شده است و تا زمانیکه این مسئله حل نشود، روابط دو کشور به حالت عادی باز نمی گردد.
وی تاکید کرد: داشتن روابط نزدیک و دوستانه میان هند و پاکستان آسان نیست و این موضوع تنها در گروی حل مسئله کشمیر است و اسلام آباد در پی حل مسالمت آمیز این موضوع است.
طارق ندیم در رابطه با موضع پاکستان در قبال تحریم ایران گفت : دولت و مردم پاکستان بر این باورند که ایران حق استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز را دارد و این تحریمها اشتباه بوده و عادلانه نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که "فشارهای آمریکا سبب کاهش سطح روابط اسلام آباد-تهران شده است یا خیر؟" گفت : آمریکا تنها به منافع خود فکر می کند و با استفاده از کانالهای دیپلماتیک تلاش بسیار زیادی را برای کاهش سطح روابط تهران-اسلام آباد انجام داده است.
طارق ندیم در ادامه، فشارها بر سر همکاری ایران و پاکستان در زمینه خط لوله صلح را به عنوان نمونه بارز دخالت آمریکا در گسترش همکاریهای میان دو کشور خواند و گفت : با وجود این فشارها، پاکستان روابط بسیار نزدیکی با ایران دارد.
نظر شما