پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۸:۰۵

توشه سخنگوي مجمع روزنامه نگاران جوان ايران :

ائتلاف ملي جوانان ايراني به زودي اعلام موجوديت مي كند

سخنگوي مجمع روزنامه نگاران جوان ايران گفت: ائتلاف ملي جوانان ايراني با محوريت حمايت از كانديداتوري مهدي كروبي و با هدف ايجاد انگيزه براي جلب مشاركت جوانان در انتخابات رياست جمهوري آينده به زودي در يك نشست مطبوعاتي با حضور سران جبهه دوم خرداد اعلام موجوديت مي كند.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، اميد توشه سخنگوي مجمع روزنامه نگاران جوان گفت: از بهمن ماه سال گذشته مجمع روزنامه نگاران جوان ايران با اعلام حمايت از كانديداتوري مهدي كروبي، شكل گيري يك ائتلاف ملي را براي حمايت از كانديداتوري وي در دستور كار خود قرار داد و استقبال جوانان مشتاق در سطوح مختلف جامعه، موجب شد كه اين ائتلاف به مرحله اعلام موجوديت نزديك شود.

وي افزود: معتقديم نظرات و ديدگاه هاي كروبي به گوش جوانان نرسيده است و يكي از اهداف شكل گيري اين ائتلاف رساندن صداي كروبي به جامعه جوان كشور است چرا كه در اين دوره، كانديداها شعار جوان گرايي را مطرح مي كنند در حالي كه كروبي در عمل نشان داده كه به حضور و مشاركت جوانان در عرصه هاي مختلف معتقد است.

سخنگوي مجمع روزنامه نگاران جوان ايران با اعلام اينكه سايت اينترنتي اين ائتلاف به زودي راه اندازي مي شود، اظهار داشت: اعضاي اين ائتلاف پس از اعلام موجوديت با وزير كشور و برخي از سران جبهه دوم خرداد و شخصيت هاي سياسي ديدار و گفت وگو مي كنند.

کد خبر 176593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha