پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۲۰

بیات:

بی توجهی به سلیقه مخاطب عامل رکود سینما است

بی توجهی به سلیقه مخاطب عامل رکود سینما است

اراک- خبرگزاری مهر: مدیر سینما فرهنگ اراک بی توجهی به سلیقه مخاطب را عامل رکود سینما دانست و گفت: استقبال مخاطبان از سینما نسبت به سال های پیش کمتر شده و دلیل آن بی توجهی به سلیقه مخاطب است.

حسان بیات در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر سینما دچار حاشیه شده است وتهیه کنندگان منافع خود را به سلیقه و خواست مردم ترجیح می دهند.

وی رواج سریال های  ماهواره ای را از دیگر عوامل کمرنگ شدن استقبال از سینما خواند و اظهار کرد: جذابیت های کارت پستالی سریال های شبکه های ماهواره ای باعث شده که مردم دیگر رغبتی  به دیدن شبکه های داخلی و سینما نشان دهند.

بیات با بیان اینکه پژوهشگران باید وارد عرصه سینما شوند، ادامه داد: پژوهشگران و جامعه شناسان می توانند با نیاز سنجی و آگاهی از خواست مردم فیلمسازان را در تولید فیلم مناسب یاری کنند.

وی افزایش قیمت بلیت را در کم شدن مخاطب بی تاثیر خواند و گفت: تجربه سینماداری ثابت کرده که مردم برای دیدن فیلم خوب با رغبت پول می دهند  ولی اگر فیلمی کیفیت نداشته باشد حتی با بلیت دعوتی نیز به سینماها کشیده نمی شوند.
 

کد خبر 1767245

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha