به گزارش خبرگزاری مهر، ساسان ناطق درباره این دو اثر جدید خود گفت: «سید آسایشگاه 15» خاطرات میر جمال ستارهدار یکی از آزادگان اردبیلی است که جزو اسرای ایرانی اردوگاه تکریت بوده است.
ناطق ادامه داد: در این کتاب برای تکمیل اطلاعات این آزاده مجبور شدم با قریب به 8 تن از دوستان این آزاده مصاحبههایی انجام دهم. این مصاحبهها موجب شد تا کار نگارش کتاب مدتی به تعویق افتد. کار نگارش این اثر بزودی به پایان خواهد رسید و آن را برای انتشار به انتشارات سوره مهر تحویل خواهم داد.
این نویسنده درباره ویژگیهای این اثر گفت: این کتاب تا حدودی شبیه به کتاب «پایی که جا ماند» نوشته سید ناصر حسینی پور است اما به لحاظ حجم به آن نمیرسد. اما یکی از نکات جالب این کتاب در این کتاب بیان دیدگاه چند آزاده دیگر از زبان راوی است.
وی درباره شخصیت اصلی این کتاب گفت: میرجمال ستارهدار به همراه رزمندگان دیگری از اردبیل، شش روز پس از پذیرفتن قطعنامه به اسارت نیروهای بعثی درآمدند. وی در طول دوران اسارت آزادگان را در آسایشگاهها هدایت و رهبری میکردند. با پافشاریهای وی بود که در اردوگاه تکریت به اسرای ایرانی مُهر و قرآن داده میشود.
رئیس حوزه هنری استان اردبیل همچنین از نگارش اثر دیگری در حوزه خاطره نگاری دفاع مقدس خبر داد و گفت: کتاب بعدی من به خاطرات یکی از رزمندگان اردبیلی میپردازد. هم اکنون در حال ضبط مصاحبهها هستم و به طور همزمان آنها را بر روی کاغذ میآورم. حجم خاطرات این رزمنده بسیار زیاد است و گمان میکنم که حجم آن از 1000 صفحه نیز بگذرد.
وی افزود: راوی خاطرات این کتاب در15 سالگی به جبهه اعزام میشود و به دلیل جوانیاش خاطرات وی ویژگی خاصی داشته و زبانی طنز گونه و مطایبه آمیز دارد. این رزمنده همچنین در یک رسته خدمت نکرده بلکه در رستههای مختلفی چون آرپی جی زن، بیسیمچی و تک تیر انداز بوده است.
ناطق گفت: هنوز نامی برای این اثر انتخاب نشده است و با به پایان رسیدن این اثر تلاش خواهد شد نامی درخور برای آن انتخاب شود.
نظر شما