پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۲۰

سعادت:

غرفه های نمایشگاه دستاوردهای پ‍ژوهشی فارس نشان از توان علمی پژوهشگران است

غرفه های نمایشگاه دستاوردهای پ‍ژوهشی فارس نشان از توان علمی پژوهشگران است

شیراز- خبرگزاری مهر: معاون پژوهش دانشگاه شیراز گفت: غرفه های موجود در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری فارس گوشه ای از توان علمی بالای پژوهشگران را نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سعادت ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری فارس، هفته پژوهش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری فارس دستاوردهای دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی فارس را در قالب 34 غرفه به نمایش گذاشته است.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه دانشگاههای مختلف فعالیتهای پژوهشی چند سال گذشته خود را بازدید کنندگان ارائه می دهند وهمچنین  بسیاری از تولیدات علمی خود را که در نمایشگاه قابل ارائه نیست و بصورت مقالات در مجلات به چاپ رسیده در نمایشگاه گذاشته شده است.

دبیر ستاد هفته پژوهش استان فارس با اشاره به اینکه بسیاری از فعالیتهای مراکز دانشگاهی که نشان از تحرک آنها است در این نمایشگاه ارائه شده بیان کرد: ارائه مجلات چاپ شده، کتابهای انتشاری، اختراعات توسط اعضائ هیئت علمی  و دانشجویان در غالب پستر،ماکت و یا نمونه از امروز به مناسبت هفته پژوهش در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

نمایشگاه قابلیت فضایی زیادی ندارد

سعادت با اشاره به اینکه نمایشگاه گنجایش ارائه وسایل اختراعی و پژوهشی بیشتری را ندارد و این نقص محسوب نمی شود تصریح کرد: متاسفانه برخی اختراعات بدلیل حجم کم مکان و بزرگی دستگاه امکان انتقال برای آنها به نمایشگاه وجود ندارد.

وی افزود: نمایشگاهها قابلیت ارائه تعدادی محدودی دستاورد را دارند و نمی توان وسایل کوچک و ظریف را به اینجا آورد و به نمایش گذاشت.

معاون پژوهش دانشگاه شیراز یادآور شد: دستگاهای اجرایی شرکت کننده در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خود را در قالب پژوهش نامه ارائه می دهند که برخی از این غرفه ها  کمک به ترویج روحیه پژوهش می کند.

سعادت افزود: غرفه هایی مانند آموزش و پرورش ، نیروی انتظامی به بازدید کننده سمت و سو می دهد و کمک به ترویج امور پژوهشی می کند.

کد خبر 1767518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha