پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ آذر ۱۳۹۱، ۹:۱۵

بابایی در گفتگو با مهر:

حوزویان و دانشگاهی‌ها پرچمدار کاروان ترقی و کمال هستند

حوزویان و دانشگاهی‌ها پرچمدار کاروان ترقی و کمال هستند

رباط کریم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) پرند با تاکید بر وحدت حوزه و دانشگاه گفت: حوزویان و دانشگاهیان به عنوان نخبگان جامعه پرچمدار این کاروان ترقی و کمال هستند.

حجت الاسلام مهدی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: ضرورت وحدت بین حوزه و دانشگاه و وحدت و همدلی بین نخبگان حوزوی و دانشگاهی کاملا مشهود است.

ضرورت وحدت بین نخبگان حوزوی و دانشگاهی

وی گفت: اگر این وحدت به معنای واقعی کلمه حاصل شود به جرات می توان گفت که اصلاح از درون و بیرون به معنای تام خودش آغاز شده و این عین ضرورت است .

بابایی ارتباط و تعامل حوزه متبوع خود با دانشگاه های پرند را مناسب توصیف و عنوان کرد: سعی کرده ایم در تمامی همایش ها و مراسم دو دانشگاه واقع در شهر شرکت کرده و تعامل داشته باشیم.

این مسئول به شرکت روحانیون در مراسم یادبود شهدای طلبه و دانشجوی دانشگاه آزاد و حضور دانشجویان در مراسم یادواره شهدای حوزه اشاره کرد و گفت: حضور روحانیت در جلسات مختلف دانشگاه آزاد واحد پرند به عنوان سخنران از جمله تعاملات و همکاری های بین این دو نهاد است.

مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) پرند در مورد تعامل با دانشگاه پیام نور این شهر گفت: شرکت روحانیون در مراسم مختلف دانشگاه به عنوان سخنران، حضور دو تن از اساتید حوزه در دانشگاه پیام نور( واحد اصلی و خوابگاه ) به عنوان امام جماعت و مشاوره فرهنگی دینی از جمله این تعاملات است.

بابایی، برنامه ریزی توسط دانشگاه و حوزه و استفاده از اساتید حوزه در کرسی های آزاد اندیشی و مراسم هفته جاری به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با مشارکت هردو نهاد را از دیگر برنامه های ارتباطی و تعامل با دانشگاه ذکر کرد.

حوزه و دانشگاه پرچمدار کاروان ترقی و کمال انسان هستند

وی در پاسخ به این سوال که وحدت حال حاضر حوزه های علمیه و دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید، گفت: وحدت کنونی حوزه و دانشگاه در ارزیابی نسبت به گذشته پیشرفت بسیار چشمگیری داشته است اما در ارزیابی و  نسبت به اهداف بلند ترسیمی از سوی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری فاصله دارد.

این مسئول ادامه داد: هدف بلند امام (ره) و رهبری انقلاب رسیدن به قله والا و بالای علم و معرفت و تهذیب به منزله دو بال اساسی پرواز انسان به اوج قله انسانیت است که همزمان با این، جامعه نیز به این سو سوق داده می شود چرا که حوزویان و دانشگاهیان به عنوان نخبگان جامعه پرچمدار این کاروان ترقی و کمال هستند.

کد خبر 1768047

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha