پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۹:۰۹

عصر امروز/

پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس وارد بجنورد شد

پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس وارد بجنورد شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: عصر دوشنبه پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس در میان استقبال مردم مومن خراسان شمالی وارد بجنورد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر این دو شهید گمنام عصر دوشنبه در میان استقبال پرشور مردم خراسان شمالی از محل میدان آزادگان تا مسجد انقلاب این شهر انتقال یافت و بر اساس برنامه قرار است امشب مراسم وداع با شهیدان با حضور اقشار مختلف مردم و با سخنرانی حجت الاسلام محمدتقی احمدی خرم؛ نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت جوادالائمه خراسان شمالی، در این محل برگزار شود.

بر پایه این خبر پیکر این دو شهید گمنام صبح فردا(سه شنبه) از مسجد انقلاب تا میدان کارگر( میدان شهید کلاته) بجنورد تشییع می شود و سپس در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به خاک سپرده می شود.

بر اساس اعلام اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان شمالی، پیکر این شهدای گمنام مربوط به دو جوان 19 و 23 ساله است که در عملیات خیبر و والفجر هشت به شهادت رسیده اند.

تاکنون پیکر 23 شهید گمنام در مراکز آموزش عالی و اماکن عمومی شهرهای مختلف خراسان شمالی به خاک سپرده شده است.

کد خبر 1768934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha