به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر"، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام پنجشنبه در حاشيه بازديد از فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به خبرنگاران درباره اظهار نظر قطعي خود براي ورود به انتخابات رياست جمهوري گفت: من منتظرم ببينم از آقاياني كه مطرح اند و خيلي از آنها باصلاحيتند، آيا آراي مردم درنظر سنجي ها به اندازه اي است كه ما توقع داريم رييس جمهورمان آن مقدارراي داشته باشد و يا حداقل آن ، در آن شرايط قطعا نمي آيم.
آيت ا... اكبر هاشمي رفسنجاني افزود: "اگر چنين نباشد و من فكر كنم مي توانم آن مقدار راي داشته باشم، در آن فرض، مي آيم."
اين درحالي است كه، وي دو شنبه هفته گذشته در اظهارنظري در پاسخ به دعوت گروهي از دست اندركاران كشاورزي كشور ، براي حضور در انتخابات رياست جمهوري ، گفته بود: مساله رياست جمهوري از اشتغالات كنوني ذهنم است و با اينكه تمايل دارم شخص ديگري اين مسووليت را بر عهده گيرد، ولي فكر مي كنم بايد اين داروي تلخ را مصرف كنم و اتفاقي كه مايل نبودم بيفتد ، ظاهرا در حال وقوع است.
هاشمي رفسنجاني در ادامه در پاسخ به اين پرسش كه آمدن يا نيامدن خود در انتخابات رياست جمهوري را چه زماني اعلام خواهد كرد، اظهار كرد: ديگر خيلي زمان نداريم و بايد قبل از شروع ثبت نام براي كانديدارتوري در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تصميم خود را بگيرم.
خبرنگاري از هاشمي رفسنجاني پرسيد كه شما در كليه نظرسنجي ها رتبه اول را كسب كرده ايد و آخرين آن نيز مربوط به نظر سنجي كه در مجلس صورت گرفت مي باشد كه از مجموع 211 نماينده، 100 نفر به شما راي دادند، وي پاسخ داد: البته مجلس مهم است، بالاخره هر رييس جمهوري بيايد بايد با مجلس كار كند و اين خودش يك معيار است . اينكه من جلوتر از بقيه ام شايد به خاطر معروفيت من است.
وي گفت: اگر ديگران با برنامه هايي كه ارايه مي كنند، نشان دهند كه بهتر از من مي توانند كار كنند، طبعا نظر مردم عوض مي شود.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه آيا احساس نمي كنيد كه آمدن و يا نيامدن شما فضاي انتخابات را فرسايشي كرده است، گفت: من نمي دانم فرسايشي كرده يا نه؛ گاهي با برخي از آقايان صحبت مي كنيم . از نظر من كار روي ريل است و آقايان، عده زيادي هستند كه كارخود را مي كنند و يكي كنار ايستاده و دارد تماشا مي كند.
وي در ادامه به برخي از اولويت هاي كاري خود در صورت قطعي شدن كانديداتوري اش در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اشاره كرد و گفت: در اين شرايط، مسايل سياست خارجي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي، بحث هاي يارانه ها، تامين اجتماعي براي عام مردم، اشتغال، مسايل تحصيل ايرانيان خارج از كشور از جمله اولويت هاي كاري من خواهد بود. بدين ترتيب اگربنا باشد، بيايم، همه اين مسايل را به مردم خواهم گفت.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان درباره مذاكرات ايران با سه كشور اروپايي در مسايل هسته اي اظهار كرد: من فكر مي كنم بايد مذاكراه ادامه پيدا كند و اروپاييها درك كنند كه ايران از اين حقش نخواهد گذشت . ما هم بايد با تلاش خود، آنها را مطمئن كنيم كه جاي نگراني در ايران نيست . نقطه حساس همين است و نمي شود روي اين ها عجله كرد بايد يكمقداري با تاني، صبر و استدلال مساله را به جاي درستي برسانيم.
به گزارش مهر، كميته راهبري مذاكرات هسته اي ايران و اروپا جمعه قرار است در لندن پيشنهاد ايران را بررسي و در اين باره اعلام نظر كند.
نظر شما