به گزارش خبرنگار مهر، در بخشی از نشستی که صبح امروز با هدف معرفی برنامه ها و فعالیتهای بنیاد اکبر رادی ادر خانه تئاتر برگزار شد، هادی مرزبان کارگردان تئاتر درباره ارتباطش با اکبر رادی عنوان کرد: رادی برای من نه تنها بزرگ بود بلکه یک غول به حساب می آمد. این هنرمند برای من به عنوان یک بزرگمرد شناخته می شد.
وی افزود: من افسوس می خورم که چرا هنرمندان جوان ما به داشته های تئاتر ایران توجهی نشان نمی دهند و همیشه مرغ همسایه برایشان غاز است. همیشه این احساس را داشتم که اجرای آثار رادی نقطه عطفی در کارهای من بوده است. امروزه بعد از 40 سال فعالیت برخی مواقع تصمیم میگیرم که به خاطر حرف و حدیثهایی که پشت سرم میزنند دیگر آثار رادی را کار نکنم اما هرگاه به سراغ متن دیگری می روم نمی توانم آن را بپذیرم چون نمایشنامه های رادی سطح سلیقه من را بسیار بالا برده است.
جوانان فکر نکنند من و امثال من فسیل شدهایم
کارگردان"پلکان" ادامه داد: من وابستگی بسیاری به دیالوگهای رادی دارم. چون در عین لطافت بسیار زیادی که دارند خشن و سوزاننده نیز هستند. امیدوارم جوانان ما با تئاتر اصیل ایران توجه کنند و فکر نکنند امثال من که در این حوزه فعالیت می کنند دیگر فسیل شدهایم و بخواهند با خراب کردن آدمهای بزرگ خودشان را بالا بکشند.
مرزبان عنوان کرد: رادی همیشه معتقد بود تئاتر نباید در خدمت چیز دیگری قرار گیرد. او فقط به انسان و انسانیت فکر می کرد به هیمن دلیل هیچ گاه نتوانستند به او انگ بزنند. من همان قداستی را که برای تئاتر قائلم برای رادی هم قائل هستم. امیدوارم هر چه زودتر بنیاد رادی بتواند در وزارت ارشاد به ثبت برسد.
مرزبان در بخشی از صحبتهایش مطلبی را که بهرام بیضایی برای درگذشت رادی نوشته بود خواند و گفت: بیضایی در این جملات کوتاه همه آنچه را که می خواهیم از رادی بدانیم آورده است.
نظر شما