به گزارش خبرنگار مهر،نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، پیش از ظهر روز دوشنبه در نخستین یادواره شهید فهیمه سیاری اولین زن طلبه کشور، گفت: نقش تعیین کننده و سازنده زنان در طول تاریخ اسلامی درمقابله با طاغوت ها و رشادت ها و فداکاری های شهدای زن می تواند به عنوان الگویی شاخص و مناسب برای جامعه و به ویژه نسل جوان باشد.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی حضرت فاطمه(س)و حضرت زینب (س)را اسوه زنان فداکار ایرانی دانست و گفت: در دوران انقلاب زنان ایرانی آنچه را که درمکتب این دو بانوی بزرگوارآموخته بودند پیاده کردند و فداکاری های آنان در تاریخ ماندگار است.
زنان با حفظ عفت و حجاب خود می توانند از خون شهدا پاسداری کنند
امام جمعه اراک ادامه داد: شهدای زن ایرانی سنبل تمام زنان عالم هستند و در عصر حاضر زنان با حفظ عفت و حجاب خود می توانند از خون شهدا پاسداری کنند.
رئیس سازمان بسیج طلاب استان مرکزی نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: استان مرکزی 86 شهید زن تقدیم انقلاب کرده است.
حجت الاسلام صادق زاده با اشاره به حضور موثر زنان در پشت جبهه های حق علیه باطل افزود: امروز نیز بانوان ایران اسلامی با حضور فعال در عرصه های مختلف جامعه ادامه دهنده راه شهدا هستند.
گفتنی است شهید فهیمه سیاری در تاریخ یکم خرداد 39 در تهران متولد و پس از پایان تحصیل به عنوان مبلغ علوم دینی و معلم به مناطق مختلف اعزام شد.
فعالیت های مذهبی و سیاسی این طلبه شهید مصادف با اوج بیداری ملت ایران در زنجان بود و ایشان اولین پرچمدار راهپیمایی زنان در این شهر بود.
این شهید بزرگوار مبلغ اعزامی به کردستان بودکه بنا به درخواست آموزش وپرورش زنجان برای تدریس به کردستان اعزام شد که با توجه به نا امنی و وجود منافقین، در جاده سقز، بانه در 12 آذر ماه سال 1359 به شهادت رسید.
لازم به ذکر است پیکر مطهر این شهید بزرگوار در گلزار شهدای زنجان به خاک سپرده شده است.
نظر شما