به گزارش خبرگزاری مهر، فاز اول خیابان 36 متری (ادامه بلوار 48 متری علامه مجلسی) شاهرود بعد از جمع آوری سیم های خاردار مسیر حد شرق پادگان، در کوتاه ترین زمان ممکن به بهره برداری رسید.
شهرداری شاهرود با جمع آوری سیم های خاردار لشگر 58 ذوالفقار اقدام به آماده سازی 2.3 هکتار از اراضی واقع مسیر کرد و در کوتاه ترین زمان ممکن به همت نیروهای عمرانی شهرداری ترافیک شهری درفاز اول آن روانسازی شد.
برتری مهدیشهر در والیبال دادگستری استان سمنان
تیم دادگستری مهدیشهر در رقابت های والیبال دادگستری و ادارات تابعه قوه قضاییه در استان سمنان عنوان نخست را از آن خود کرد.
در بازی پایانی این رقابت ها تیم مهدیشهر سه بر یک دادسرای سمنان را شکست داد و با کسب عنوان قهرمانی جام این رقابتها را کسب کرد.
تیم های دادسرای سمنان و شورای حل اختلاف نیز عنوان های دوم و سوم این مسابقات را کسب کردند.
تصویربرداری سریال یلدا در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود
مدیر روابط عمومی دانشگاه آازد اسلامی شاهرود گفت: تصویر برداری قسمتهایی از مجموعه تلویزیونی یلدا و یک فیلم مستند در دانشگاه آازد اسلامی شاهرود و بیمارستان وابسته به این دانشگاه انجام شد.
سید امیر رضا حسینی نژاد افزود: با توجه به درخواستی که از سوی تیم سازنده سریال تلویزیونی "یلدا" ارسال شد با تصویربرداری چند اپیزود در لوکیشن های مختلف از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) وابسته به این دانشگاه موافقت شد و تیم سازنده این سریال قسمتهایی را تصویربرداری کردند.
یادآوری می شود مجموعه تلویزیونی "یلدا" با بازی محمدرضا شریفینیا، چنگیز جلیلوند، فریبا کوثری، سحر افتاده، ساغر عزیزی، حامدمیرباقری و ... به تهیهکنندگی بهروز خوشرزم و کارگردانی حسن میرباقری و در گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سیما فیلم در حال تولید و از نیمه دوم ماه صفر پخش آن از شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز می شود.
فوتبال استان سمنان خواستار تجدید نظر در رای تیم فوتبال ساحلی این استان شد
هیئت فوتبال استان سمنان از فدراسیون فوتبال خواست در رای صادره و جریمه تیم فوتبال ساحلی سمنان جوان تجدید نظر کند.
فدراسیون فوتبال، تیم فوتبال ساحلی سمنان جوان را به دلیل حاضر نشدن در آخرین بازی لیگ برتر مقابل لسمان مروارید خزر به پرداخت 15 میلیون ریال جریمه محکوم و نتیجه این بازی را سه بر صفر به نفع لسمان مروارید خزر اعلام کرد.
دبیر هیئت فوتبال استان سمنان با بیان اینکه نتیجه این مسابقه تاثیری در امتیاز و رده بندی دو تیم در جدول لیگ نداشت افزود: با اینکه سمنان جوان برای حاضر نشدن در این بازی به فدراسیون فوتبال درخواست داده بود ولی کمیته انضباطی فدراسیون باز هم رای به زیان سمنان جوان صادر کرد.
مجتبی رضوانی افزود: هیئت فوتبال استان سمنان درخواست تجدید نظر این رای را به فدراسیون فوتبال ارسال کرده است.
پیش از کسر این امتیاز، تیم سمنان جوان در لیگ برتر فوتبال ساحلی در گروه شمال عنوان چهارم را کسب کرده بود.
نظر شما