به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیمی که به مناسبت پنجمین سالگرد تاسیس نماز جمعه پرند در مراسم این هفته نماز جمعه شرکت کرده بود در سخنانی بر حضور گسترده و منظم مردم در نماز جمعه تاکید کرد و اظهار داشت: نماز جمعه باید مرکز حضور نسل جوان باشد.
وقت اذان ظهر در نماز جمعه به تاخیر نیفتد
وی با اشاره به تجربیات حضور خود در نماز جمعه شهرستان ها از برگزاری پنجمین سال نماز جمعه در پرند و حضور مردم قدردانی کرد و اظهار داشت: وقت اذان ظهر در نماز جمعه به هیچ عنوان نباید با تاخیر بیفتد و این موضوع باید مد نظر مجریان قرار بگیرد.
تاکید بر حضور بموقع در نماز جمعه
ابراهیمی در ادامه گفت: روز جمعه روز نماز جمعه است و باید بدانیم که بموقع در این مراسم حضور پیدا کنیم و تا 10 دقیقه قبل از اذان و شروع خطبه توسط خطیب نماز جمعه در مراسم حضور پیدا کنیم چرا که حضور بعد از اذان و میان خطبه ها مورد قبول نیست.
معاون امور استان های شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به این نکته که مامورانی از طرف خداوند حضور بموقع نمازگزاران را ثبت نام می کنند، افزود: حضور بی موقع افراد در این ثبت نام ترتیب اثری داده نخواهد شد.
حضور پرشور جوانان در نمازجمعه
وی با تاکید بر حضور پرشور جوان ها در نماز جمعه گفت: نماز جمعه پرند بعد از 5 سال باید از مهم ترین نماز جمعه های اطراف تهران و پایتخت باشد.
ابراهیمی در ادامه با بیان اینکه ما شیعه هستیم و شیعه درعشق و محبت خود به اهل بیت(ع) کم نگذاشته است، تاکید کرد: در ارتباط با خداوند ضعیف عمل کرده ایم و حق کتاب خدا قرآن را ادا نکرده ایم چنانچه درخصوص اهل بیت و ولایت کم نگذاشته و نمی گذاریم باید در ارتباط با خدا و قرآن قوی ترعمل کنیم.
9 دی ثابت کرد باید برای حفظ انقلاب اقدام بجا انجام داد
وی در سخنان خود به حماسه 9 دی و درس ها و عبرت های آن اشاره کرد و گفت: این روز حماسی ثابت کرد که باید برای حفظ انقلاب اقدام بجا انجام داد و بصیر بود و ثابت کرد که انقلابی بودن مهم نیست بلکه انقلابی ماندن مهم است.
معاون امور استان های شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: 9 دی در شرایطی شکل گرفت که مردم با بصیرت خود فهمیدند که به دین، نظام و امام شان اهانت شد و آنگاه آرام نگرفتند.
نظر شما