پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ دی ۱۳۹۱، ۹:۲۹

احمدی اعلام کرد:

انجام بازی های اسکواش در مدارس مازندران

انجام بازی های اسکواش در مدارس مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت اسکواش مازندران گفت: بازیهای اسکواش در مدارس استان انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید اسماعیل احمدی شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه اسکواش قهرمانی کشور در ساری افزود: در این مسابقات که به صورت انفرادی و تک حذفی برگزار شد، برترین های کشور برای کسب امتیاز رنکینگ جهانی به مصاف هم رفتند.

وی اظهار داشت: این رقابتها در دو جدول مقدماتی و اصلی برگزار و در مرحله مقدماتی 18 بازیکن با یکدیگر رقابت کردند که از بین آنان چهار بازیکن برتر به مرحله اصلی راه یافتند.

احمدی بیان داشت: چهار بازیکن برتر راه یافته به مرحله اصلی به 12 بازیکن دارای رنکینگ پیوسته و در مجموع در این مرحله 16 بازیکن با هم رقابت کردند.

وی از انجام تمرینات رایگان اسکواش در ساری خبر داد و بیان داشت: انجام بازی های اسکواش باز در مدارس از برنامه های هیات اسکواش مازندران است.

احمدی افزود: مسابقات قهرمانی اسکواش اوپن کشور با برگزاری فینال این دوره از بازی ها در خانه اسکواش مازندران در ساری روز جمعه با قهرمانی محمد رضا صادق پور به پایان رسید.

وی بیان داشت: در این مسابقات که به نشنال کلوز معروف بوده 32 بازیکن برتر کشور در دو مرحله با هم به رقابت پرداختند.

رئیس هیئت اسکواش مازندران گفت: در مرحله پایانی این مسابقه محمد رضا صادق پور در بازی فینال با پیروزی سه بر دو بر نوید ملک زاده قهرمان مسابقات اسکواش کشور شد.

وی بیان داشت: محمد حسن جعفری و علیرضا صناعی به صورت مشترک نفرات سوم اسکواش اوپن کشور شدند.

احمدی گفت: اسماعیل توسلی، محسن غلام نژاد و اشکان منصوری این مسابقه را قضاوت کردند.

کد خبر 1778009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha